Σε έναν κόσμο με γρήγορους ρυθμούς τεχνολογίας, στοιχηματίζουμε σε αποδεδειγμένα βασικά στοιχεία. Το νέο μας δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης 50 mm, συναρμολογημένο και συντονισμένο με απόλυτη ακρίβεια, μας επέτρεψε να ξεπεράσουμε τα όρια της ταχύτητας, της ακρίβειας και της δυναμικής εμβέλειας.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι ακουστικοί στόχοι που θέσαμε για το 109 PRO, εστιάσαμε τις προσπάθειές μας Ε&Α στην έρευνα υλικών για κάθε ένα από τα εξαρτήματα του οδηγού.

Η αναζήτηση για τη μεγιστοποίηση των ηχητικών ικανοτήτων των ακουστικών ξεκίνησε με το διάφραγμα, όπου εστιάσαμε στην εύρεση της τέλειας ισορροπίας μεταξύ μάζας και ακαμψίας.

Ο δακτύλιος σταθεροποίησης από κράμα χαλκού-ψευδάργυρου έχει ως αποστολή τη βελτίωση της απορρόφησης των κραδασμών, όπου η επιλογή των υλικών συμβάλλει σε σημαντικές μειώσεις της παραμόρφωσης.

Δίπλα στα δύο, βρίσκεται ο ελαφρύς και αποδοτικός μαγνήτης νεοδυμίου και το πηνίο χαλκού. Μαζί, είναι εγκλωβισμένα σε ένα πλαίσιο αλουμινίου υψηλής ακρίβειας επεξεργασμένο με CNC, αποδεδειγμένα εξαιρετικά αξιόπιστο.

Κατασκευασμένος από σύνθετο υλικό κυτταρίνης ενισχυμένο με ίνες άνθρακα, ο θόλος σε σχήμα W είναι σε θέση να αναπαράγει υψηλές συχνότητες με απίστευτη λεπτομέρεια, σαφήνεια και ευκρίνεια. Πιο ανθεκτικό από τις συμβατικές εναλλακτικές λύσεις που χρησιμοποιούνται σε δυναμικούς οδηγούς, αλλά ελαφρύ, αυτό το σύνθετο συμβάλλει στη μείωση των συντονισμών που μπορεί να οδηγήσουν σε αρμονική παραμόρφωση.

Ο εξαιρετικά λεπτός κορμός που περιβάλλει τον θόλο αποτελείται από ημικρυσταλλικό πολυμερές επικαλυμμένο με βηρύλλιο, πάχους 22 μικρών. Εφαρμόζοντας την επίστρωση βηρυλλίου μέσω της φυσικής εναπόθεσης ατμών (PVD), στοχεύαμε να αυξήσουμε την ακαμψία και την ανθεκτικότητα του οδηγού, διατηρώντας παράλληλα αρκετά ελαφρύ για να επιτύχουμε γρήγορη μεταβατική απόκριση. Αυτές οι ιδιότητες ενισχύονται επίσης μέσω των αυλακώσεων στον τόρο, οι οποίοι είναι σκαλισμένοι με ακρίβεια σε γωνία 45,5°.

Οι υψηλές ιδιότητες απόσβεσης του βηρυλλίου βοηθούν επίσης στην καταστολή των ανεπιθύμητων συντονισμών, δίνοντας στο 109 PRO τον ουδέτερο, ζωντανό και διαφανή χαρακτήρα του.

Ο σταθεροποιητής κράματος χαλκού-ψευδάργυρου, τοποθετημένος γύρω από τη μεμβράνη, βελτιώνει την απορρόφηση των κραδασμών για περαιτέρω μείωση της παραμόρφωσης.

Το διάφραγμα περικλείεται σε πλαίσιο αλουμινίου υψηλής ακρίβειας, μαζί με τον μαγνήτη νεοδυμίου. Κατασκευασμένο με μηχανική κατεργασία CNC, το πλαίσιο προσφέρει ανώτερη ακαμψία, αντοχή και θερμική σταθερότητα για να διατηρεί την επιπεδότητα της επιφάνειας.

Μέσω της σχεδίασης με ανοιχτή πλάτη, θέλαμε το 109 PRO να είναι ζωντανό και συναρπαστικό, δίνοντας τη δυνατότητα στον ακροατή να συνδεθεί με τη μουσική σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Προσεκτικά συντονισμένο από την εσωτερική μας ομάδα μηχανικών, προσφέρει συναισθηματικά συναρπαστικό ήχο με εξαιρετική λεπτομέρεια, καθαρότητα και ακριβώς τη σωστή ποσότητα γροθιάς. Ο οργανικός του χαρακτήρας, σε συνδυασμό με την ανώτερη δυναμική, την εξαιρετική απεικόνιση και τα γεμάτα φωνητικά ζωντανεύουν τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, είναι εύκολο να οδηγείτε από τις περισσότερες συσκευές, είτε μιλάμε για φορητές πηγές είτε για περίπλοκες οικιακές ρυθμίσεις.
Η δομή σε σχήμα αράχνης και η ακουστικά διαφανής σχάρα στο εσωτερικό του ακουστικού εκθέτουν τον οδηγό και από τις δύο πλευρές, δημιουργώντας το πιο ανοιχτό μοτίβο μέχρι σήμερα. Ακολουθώντας τις αρχές της ανθρωπομετρίας, τοποθετήσαμε τον οδηγό σε ακριβή γωνία και απόσταση από το αυτί, για να επιτύχουμε ιδανική ανατομική εφαρμογή.109 σχεδίαση επαγγελματιών
109 pro σχέδιοΟ οδηγός, τοποθετημένος σε ακριβή γωνία και απόσταση από το αυτί, επιτυγχάνει την ιδανική ανατομική εφαρμογή για την πιο φυσική εμπειρία ακρόασης.

Τα βελούδινα μαξιλάρια περιβάλλουν άνετα τα αυτιά, παρέχοντας τη βέλτιστη σφράγιση για τη δημιουργία φυσικού ήχου. Καθώς το βελούδο είναι πολύ πιο απαλό και αναπνεύσιμο από το δέρμα, αποτρέπει επίσης τον ιδρώτα και την υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια μακροχρόνιων συνεδριών ακρόασης.

109 επαγγελματικό σχέδιο Η αυτορυθμιζόμενη κεφαλόδεσμος απλώνει το βάρος για να παρέχει ομοιόμορφη πίεση για οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος κεφαλιού.

Το 109 PRO έχει να κάνει με την άνεση – από τη δομική σχεδίαση των ακουστικών μέχρι την επιλογή των υλικών, όλες οι αποφάσεις λήφθηκαν προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι το τελικό προϊόν θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο εργονομίας. Μόλις τοποθετηθούν στο κεφάλι σας, τα ακουστικά πρέπει να γίνουν απαρατήρητα, αφήνοντάς σας τίποτα άλλο εκτός από τη μουσική.

Με αυτή την προοπτική κατά νου, συνδυάσαμε ξύλο καρυδιάς, ψευδάργυρο, χάλυβα μαγγανίου και vegan δέρμα σε μια άνετη, ελαφριά, αλλά εξαιρετικά ανθεκτική δομή.

Το μαύρο ξύλο καρυδιάς που χρησιμοποιούμε για τα ακουστικά μας προέρχεται αυστηρά από πηγές με πιστοποιητικό προέλευσης, συγκομισμένο από ώριμα δέντρα που έχουν φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται το περιβάλλον, αφήνοντας χώρο για νέα ζωή, ενώ τα γέρικα δέντρα λάμπουν για άλλη μια φορά, σε σχήμα ακουστικών Meze.

Το 109 PRO είναι κατασκευασμένο με απόλυτη φροντίδα για τη βιωσιμότητα. Καθώς οι επιλογές μας σήμερα μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο του αύριο, σχεδιάζουμε προϊόντα που διαρκούν. Πιστεύουμε ότι μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προϊόντος σημαίνει μικρότερο αποτύπωμα.

Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, το 109 PRO μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να συντηρηθεί ατελείωτα εάν χρειαστεί, κάτι που μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος πέρα από τα όρια.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Τύπος οδηγού: Πολυμερές επικαλυμμένο με βηρύλλιο, σύνθετο υλικό κυτταρίνης – ανθρακονημάτων και
  • Διάφραγμα κράματος χαλκού-ψευδάργυρου Dual-Composites
  • Μέγεθος μορφοτροπέα: 50mm
  • Απόκριση συχνότητας: 5 Hz – 30 Khz
  • Ευαισθησία: 112 Db 1kHz/1mW
  • Αντίσταση: 40 Ohm
  • Βάρος: 375 gr (13 oz) χωρίς καλώδια
  • Αυτιά: Ξύλο καρυδιάς

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,3 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας