Η σειρά Denon Home γεμίζει το σπίτι σας με εκπληκτικό ασύρματο ήχο. Το εκπληκτικό Denon Home 250 με την ευρεία ηχητική βαθμίδα του εντυπωσιάζει ως ένα μοναδικό ηχείο. Ζευγοποιήστε το με ένα άλλο Home 250 για stereo ή συνδυάστε το με άλλα προϊόντα με Ενσωματωμένο HEOS και ακούστε τη μουσική σας παντού με ήχο πολλαπλών-δωματίων.

Απολαύστε τον πλέον λεπτομερή ήχο σε οποιοδήποτε δωμάτιο θέλετε. Κάντε streaming της αγαπημένης σας μουσικής άκοπα και χρησιμοποιήστε ταχείες προ-επιλογές με ένα ελαφρύ άγγιγμα. Βιώστε εντυπωσιακή ακουστική απόδοση, βασισμένη στα 110 χρόνια γεμάτα καινοτομίες στον τομέα του ήχου.

Με Ενσωματωμένο HEOS, κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας μπορεί να έχει τον δικό του ήχο. Ή, ομαδοποιήστε επιπρόσθετα Denon Home ηχεία, soundbars, network players ή AV ραδιοενισχυτές για να γεμίσετε το σπίτι με το ίδιο τραγούδι, χρησιμοποιώντας το οικιακό σας δίκτυο. Με το Ενσωματωμένο HEOS, πολλαπλά-δωμάτια σημαίνει πολλαπλές επιλογές.

Με τον κομψό σχεδιασμό και τα έξοχα υλικά του, είναι αρκετά εντυπωσιακό ώστε να τραβήξει την προσοχή με την πρώτη ματιά. Και όμως είναι αρκετά διακριτικό ώστε να συνδυασθεί τέλεια με το ύφος σας, ικανοποιώντας τις υψηλότερες αισθητικές απαιτήσεις. Μαύρο ή άσπρο; Επιλέξτε το δικό σας Denon Home 250.

Όλες οι σπουδαίες μουσικές υπηρεσίες είναι πλήρως ενσωματωμένες: Spotify Free και Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer και άλλα μέσω σύνδεσης Wi-Fi, AirPlay 2 ή Bluetooth. Ορίστε τη διάθεση που ταιριάζει πλήρως με την προσωπική σας μουσική συλλογή – ακόμα και σε high-resolution, συμπεριλαμβανομένων αρχείων 192kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC και DSD 2.8/5.6MHz.

Η Σειρά Denon Home λειτουργεί με τους τελευταίους φωνητικούς βοηθούς. Χρησιμοποιήστε ένα smart ηχείο ή το τηλέφωνό σας, και απλά εκφωνήστε τις εντολές σας με το Amazon Alexa, Google Assistant και Apple Siri. Ζητήστε να παίξει μουσική, να ανεβάσει την ένταση ήχου, να μεταβεί στο επόμενο κομμάτι και άλλα. Για το Amazon Alexa, απλά κατεβάστε την HEOS Home Entertainment δεξιότητα από την Amazon Alexa app και απολαύστε φωνητικό έλεγχο από οποιαδήποτε Echo συσκευή (πωλείται χωριστά).

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ασύρματο & Bluetooth,
  • Διαδικτυακό ραδιόφωνο και ροή μουσικής (Spotify, Apple Music, Amazon HD, TIDAL κ.λπ.)
  • AirPlay 2,
  • Ήχος υψηλής ανάλυσης (192kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC & DSD 2,8/5,6 MHz) Θύρα USB.
  • Εύκολη ρύθμιση.
  • Προγράμματα οδήγησης: Tweeter 2 (¾”)
  • Παθητικό καλοριφέρ μπάσων 1 (5¼”)
  • Γούφερ 2 (4”)
  • Ενισχυτές ισχύος 4

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 4,8 κιλά
Dimensions 38,5 × 19,2 × 32,3 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας