Νέα έξυπνα χειριστήρια – Ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας διαθέτει 15 διαισθητικά κουμπιά ευαίσθητα στην αφή και έναν όμορφα τολμηρό φωτιζόμενο επιλογέα έντασης που ανάβει καθώς τον πλησιάζετε.

– Multiroom εύκολα – 3 τρόποι για multiroom, μέσω της Naim, της Apple ή των εφαρμογών Google. – Περισσότερη μουσική ισχύς Το Mu-so Qb 2ης γενιάς διαθέτει έναν νέο προηγμένο πολυπύρηνο επεξεργαστή ψηφιακού σήματος (DSP). Παρέχοντας πάνω από 13 φορές μεγαλύτερη απόδοση από τον υπάρχοντα μονοπύρηνο επεξεργαστή, η ανώτερη ακρίβειά του σας επιτρέπει να ακούτε ακόμα περισσότερα από τη μουσική σας.

– Αναβαθμισμένοι οδηγοί ηχείων – Ένα κοινό αναπτυξιακό πρόγραμμα μεταξύ των τμημάτων Ε&Α της Naim και της Focal παρήγαγε εξαιρετικά βελτιστοποιημένες μονάδες οδήγησης μεσαίων και μπάσων για το Mu-so Qb 2ης γενιάς, ώστε να παρέχει ανώτερες επιδόσεις.

– Νέα τεχνολογία streaming – Η μοναδική πλατφόρμα streaming της Naim είναι εξαιρετικά ισχυρή και εξαιρετικά προσαρμόσιμη. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία streaming διαθέτει όλη τη σειρά μας: από τις συσκευές αναπαραγωγής Uniti all-in-one, τα high-end hi-fi streamers μέχρι τη σειρά Mu-so 2ης γενιάς.

– Νέο φινίρισμα και χρώματα γρίλιας – Προσαρμόστε το Mu-so Qb 2nd Generation αντικαθιστώντας τη στάνταρ μαύρη γρίλια ηχείων με τρεις νέες χρωματιστές γρίλιες: Olive, Terracotta και Peacock.

– Ενσωματωμένο Chromecast – Η υπηρεσία streaming της Google σας επιτρέπει να συνδεθείτε απρόσκοπτα με 100 υποστηριζόμενες εφαρμογές, όπως Deezer, Qobuz, Plex, TuneIn, SoundCloud και Pandora.

– AirPlay 2 – Πραγματοποιήστε ροή μουσικής από το iPhone, το iPad, το iPod touch ή τον Mac σας. Απρόσκοπτη αναπαραγωγή με το Apple Music και έλεγχος των συσκευών ήχου και του έξυπνου σπιτιού σας χρησιμοποιώντας το Siri.

– Spotify Connect – Εύκολη ροή εκατομμυρίων τραγουδιών από το έξυπνο τηλέφωνο ή το tablet σας απευθείας στο Mu-so Qb 2ης γενιάς.

– TIDAL – Ζήστε την εμπειρία ήχου πραγματικής ποιότητας CD που μεταδίδεται απευθείας στο Mu-so Qb 2nd Generation. Μια δωρεάν δοκιμή 90 ημερών της βαθμίδας HiFi περιλαμβάνεται σε κάθε Mu-so Qb 2nd Generation.

– Bluetooth® – Συνδέστε απλά τις συσκευές Bluetooth για να αναπαράγετε αμέσως τη μουσική σας.

– Internet Radio – Αποκτήστε πρόσβαση σε χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας προεπιλογές για εύκολη πρόσβαση.

– UPnP™ Streaming – Πραγματοποιήστε ροή μουσικής από PC, Mac ή αποθηκευτικό χώρο συνδεδεμένο στο δίκτυο σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης “καλύτερη από CD”.

– Roon Ready – Το Roon μεταμορφώνει την εμπειρία της περιήγησης στη μουσική. Τα όμορφα τοποθετημένα μεταδεδομένα εντοπίζονται αυτόματα και στη συνέχεια διασυνδέονται με συνδέσμους για τη δημιουργία ενός ψηφιακού περιοδικού με δυνατότητα πλοήγησης και αναζήτησης σχετικά με τη μουσική σας συλλογή.

– Αντιστάθμιση χώρου – Προσαρμόστε την εμπειρία ακρόασης ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις – Κοντά στον τοίχο- Κοντά στη γωνία- Χωρίς αντιστάθμιση [σε ελεύθερο χώρο] για να προσαρμόσετε το Mu-so Qb 2ης γενιάς στο δωμάτιό σας.

– Εξαιρετική συνδεσιμότητα – Το Mu-so Qb 2nd Generation διαθέτει είσοδο USB, οπτική ψηφιακή είσοδο και αναλογική είσοδο 3,5 mm.

– Ολοκαίνουργιο τηλεχειριστήριο – Το Mu-so Qb 2ης γενιάς διαθέτει τώρα ένα κομψό, εύχρηστο τηλεχειριστήριο που επιτρέπει τον γρήγορο έλεγχο των κοινών λειτουργιών, όπως η ένταση του ήχου, η αναπαραγωγή/παύση και η παράλειψη κομματιών.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Streaming: Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Bluetooth, Internet Radio
  • Αναλογική είσοδος: 3.5mm Jack
  • USB: USB 2 (υποδοχή τύπου A)
  • Ψηφιακή (S/PDIF): Ψηφιακή είσοδος (S/PDIF): έως 96 khz.
  • Μορφές ήχου:WAV, FLAC και AIFF – έως 24bit/384kHz ALAC (Apple Lossless) – έως 24bit/384kHzMP3 – έως 48kHz, 320kbit
  • (16bit)AAC – έως 48kHz, 320kbit (16bit)OGG και WMA – έως 48kHz (16bit)DSD- 64 και 128FsBluetooth – SBC, AACΣημείωση:
  • Υποστήριξη αναπαραγωγής χωρίς κενά σε όλες τις μορφές
  • Διαστάσεις: x 218 mm x 212 mm
  • Έξοδος ενισχυτή: (4 x 50W, 1 x 100W)
  • Τροφοδοσία δικτύου: 100V, 115V ή 230V, 50/60Hz

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά
Dimensions 21 × 21,8 × 21,2 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας