Η ηλεκτρική ενέργεια είναι ζωτικής σημασίας για τα ηχητικά συστήματά αλλά μπορεί συχνά να επηρεαστεί από διάφορες παρεμβολές, παραμορφώνοντας το κύμα εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) και μειώνοντας την ποιότητα του ήχου. Το πρόβλημα του “DC στην ηλεκτρική παροχή” είναι συχνό, ιδίως με τους ενισχυτές.

Παρόλο που οι ηλεκτρικές πρίζες στο σπίτι προορίζονται να παρέχουν καθαρή εναλλασσόμενη ισχύ, διάφορες οικιακές συσκευές – από τον έλεγχο του φωτισμού μέχρι τις τροφοδοσίες ενέργειας των οικιακών συσκευών – δημιουργούν “ασύμμετρα φορτία”, προκαλώντας DC τάση στην παροχή AC.

Όταν μια μικρή ποσότητα DC τάσης από την παροχή φτάνει στον μετασχηματιστή, μπορεί να προκαλέσει “κορεσμό”, οδηγώντας τον μετασχηματιστή να παράγει ένα σημαντικό και επίμονο βόμβο. Μπορείτε να τον ακούσετε όταν πλησιάζετε το αυτί σας κοντά ή δίπλα στο περίβλημα.

Ο DC Blocker+ είναι μια έξυπνη συσκευή που, όταν τοποθετείτε στο IEC (την πίσω είσοδο ισχύος), εμποδίζει την είσοδο της DC στον ενισχυτή, εξαλείφοντας έτσι τον βόμβο του μετασχηματιστή.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Τεχνολογία ZERO DC Block Μπλοκάρει το εισερχόμενο DC – έως 1.200mV
  • Ονομαστική τάση 90 – 250 βολτ
  • Μέγιστη ονομαστική ένταση ρεύματος ≤14A
  • Μέγιστη ισχύς ενισχυτή 2200W ή VA στα 220V ~
  • 1100W ή VA σε 110V ~
  • Ονομαστική τιμή συνεχούς ρεύματος 10Α
  • Universal IEC Σύνδεσμοι IEC νοσοκομειακής ποιότητας
  • Διαστάσεις 75 x 46 x 32 mm / 3.0″ x 1.8″ x 1.3″
  • Βάρος 80 g (2,8 oz)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,8 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας