Το Shanling CD80 είναι ένα προσεκτικά σχεδιασμένο παραδοσιακό CD player που ενσωματώνει άψογα προηγμένες τεχνολογίες σε έναν κομψό, συμπαγή σχεδιασμό. Εξασφαλίζει μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία για τους χρήστες, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά αιχμής μέσα στο μικρό του μέγεθος. Το καλά δοκιμασμένο τσιπ Sabre DAC της ESS μπαίνει τώρα στα CD player μας που είναι εξοπλισμένα με ενισχυτή LTA8092 & RT6863. Αυτή η διαμόρφωση εγγυάται υψηλής ποιότητας αποκωδικοποίηση και μετατροπή ήχου ένα αρμονικό μείγμα καθαρότητας και προσφέρει ισχύ στην παραγωγή ήχου, απογειώνοντας τη μουσική συνάντηση.

Μονάδα CD της Philips & τεχνολογία λέιζερ Sanyo HD860
Με μια μονάδα CD της Philips και την τεχνολογία λέιζερ Sanyo HD860 στον πυρήνα του, το CD80 εξασφαλίζει συνεπή και αποτελεσματική αναπαραγωγή ήχου CD. Αυτό υποστηρίζεται περαιτέρω από την ενσωμάτωσή του στην πλατφόρμα συστήματος Ingenic X1000, προικίζοντας τη συσκευή αναπαραγωγής με αποτελεσματικές δυνατότητες επεξεργασίας και ομαλή λειτουργία. Ως απόδειξη του εκσυγχρονισμού του, το CD80 είναι εξοπλισμένο για την υποστήριξη αναπαραγωγής από μονάδα USB, φιλοξενώντας ρυθμούς δειγματοληψίας έως 32/384kHz και μορφές ήχου DSD256. Προσαρμόζεται επίσης στις σύγχρονες απαιτήσεις συνδεσιμότητας μέσω της ενσωμάτωσης Bluetooth 5.0, με υποστήριξη κωδικοποιητών ήχου LDAC και AAC για απρόσκοπτη ασύρματη σύνδεση με ακουστικά και ηχεία.

Αναλογικές έξοδοι 3.5mm & RCA
Το CD80 προσφέρει μια σειρά εναλλακτικών εξόδων, συμπεριλαμβανομένης μιας οπτικής εξόδου SPDIF για σύνδεση με εξωτερικές ψηφιακές συσκευές, καθώς και αναλογικών εξόδων 3,5 mm και RCA που περιλαμβάνουν μια λειτουργία pre-out, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες εξοπλισμού ήχου. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας του ενισχύεται από μια ψηφιακή οθόνη λυχνίας LED που παρουσιάζει διαισθητικά την τρέχουσα κατάσταση αναπαραγωγής και τις λεπτομέρειες του κομματιού. Ο βολικός έλεγχος διευκολύνεται μέσω της ενσωμάτωσης του χειριστηρίου Eddict Player και ενός τηλεχειριστηρίου, εξασφαλίζοντας την αβίαστη διαχείριση των λειτουργιών και των ρυθμίσεων της συσκευής αναπαραγωγής.

Σχεδιασμός συμπαγούς μεγέθους
Όσον αφορά το σχεδιασμό, η προσεγμένη κατασκευή του CD80 είναι εμφανής στις συμπαγείς διαστάσεις του, 25 x 20,5 x 5,2 cm, και στο βάρος του, που ανέρχεται σε 2,4 kg. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν κατάλληλο για διάφορες ρυθμίσεις και εφαρμογές, προσαρμοζόμενο άψογα στο περιβάλλον του χρήστη. Η ευελιξία της συσκευής αναπαραγωγής επεκτείνεται στην υποστήριξη του φορμά MQA-CD, ενισχύοντας τη συμβατότητά της με την αποκωδικοποίηση και την αναπαραγωγή μουσικής υψηλής πιστότητας. Συνολικά, το Shanling CD80 αποτελεί μια απόδειξη της συγχώνευσης των δυνατοτήτων ήχου υψηλής ποιότητας και των σύγχρονων ανέσεων, παρέχοντας μια ανώτερη μουσική εμπειρία που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ακουόφιλων

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Απλοποιημένος σχεδιασμός
  • ESS ES9219MQ DAC με ενισχυτές LTA8092 & RT6863
  • Philips CD Drive & Sanyo HD860 Laser
  • Πλατφόρμα συστήματος Ingenic X1000
  • Αναπαραγωγή οδηγού USB (έως 32/384 & DSD256)
  • Bluetooth 5.0 με υποστήριξη LDAC & AAC
  • Οπτική έξοδος SPDIF
  • Ψηφιακή οθόνη LED Tube
  • Έλεγχος της συσκευής αναπαραγωγής Eddict & συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο
  • Υποστήριξη MQA-CD

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2,5 κιλά
Dimensions 20,5 × 25 × 5,2 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας