Δώστε τη δυνατότητα στα ακουστικά σας με είσοδο 3,5 mm να λειτουργούν με μια συσκευή εξόδου 4,4 mm Balanced.

Η χρήση εξόδων Balanced 4,4 mm γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένη και όχι μόνο σε προϊόντα iFi. Βαρεθήκατε να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας ακουστικά 3,5 χιλιοστών με ένα άκρο με συσκευές που φέρουν ισορροπημένη έξοδο 4,4 χιλιοστών; Λοιπόν, τώρα μπορείς. Ο εξειδικευμένος προσαρμογέας ακουστικών 4,4 έως 3,5 mm σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό με ευκολία.

Λάβετε υπόψη: τα αρνητικά ισορροπημένα σήματα δεν συνδέονται στη γείωση του προσαρμογέα, επιτρέποντας τη μετατροπή μιας υποδοχής ακουστικών 3,5 mm για χρήση με ισορροπημένη έξοδο 4,4 mm χωρίς κίνδυνο βλάβης στον ενισχυτή. Αυτός ο προσαρμογέας δεν μετατρέπει μια υποδοχή μονής άκρης σε ισορροπημένη – η σύνδεση παραμένει απλή.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διαστάσεις 44x24x11mm (1.7 “x0.9 “x0.4”)
  • Βάρος 5.7g (0.2 oz)
  • Εγγύηση 12 μηνών

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0.10 κιλά