ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

HAUS MUSIK

Με γνώση και ευαισθησία για το ζητούμενο του κάθε μουσικόφιλου, που δεν είναι άλλο από την σωστή αναπαραγωγή του ήχου, δημιουργήσαμε πέντε χώρους ακρόασης με πληθώρα εναλλακτικών προτάσεων σε κάθε χώρο αλλά και σε oικιακές συνθήκες. Κάθε χώρος καλύπτει και μια κατηγορία τιμής μηχανημάτων. Από την εισαγωγική έως και την υψηλή, με όλα τα ενδιάμεσα στάδια. Επισκεφθείτε μας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΙΘΡΙΟ"
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Τ.Κ. 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: info[@]hausmusik.gr
Phone: +30 210 2848893

Dynavox

Dynavox TV 50

Dynavox TV 50

Ο ψηφιακός συμπαγής ενισχυτής Dynavox TV-50 προσφέρει την ιδανική λύση για να αυξήσει ακουστικά την εμπειρία τηλεόρασης σας στο επόμενο υψηλότερο επίπεδο. Είτε βλέπετε ταινίες, είτε παίζετε παιχνίδια είτε απλά παίζετε μουσική. Ο ψηφιακός ενισχυτής TV-50 μεταφέρει τα ηχητικά σήματα εισόδου στα ηχεία σας με ισχυρό, διαυγή και ενισχυμένο τρόπο με 2x 50 Watt (RMS / 4 ohms). Εκτός από τις οπτικές και ομοαξονικές εισόδους που χρησιμοποιούνται συνήθως για τηλεοπτικές εφαρμογές, ο εξοπλισμός διαθέτει επίσης 2 στερεοφωνικές είσοδοι cinch, μία έξοδο επιπρόσθετου υπογούφερ και μία σύνδεση 6,3 mm στο μπροστινό μέρος για τα στερεοφωνικά ακουστικά. Έτσι, το TV-50 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συμβατικός ενισχυτής hi-fi. Για να μπορείτε να χειρίζεστε άνετα τον ενισχυτή από τον καναπέ, στο πεδίο παράδοσης περιλαμβάνεται ένα τηλεχειριστήριο με βασικές λειτουργίες. Η λήψη σημάτων Bt στρογγυλοποιείται από το πακέτο και επιτρέπει επίσης τη μεταφορά δεδομένων σε νέα μέσα (κινητό τηλέφωνο, tablet κ.λπ.). Ο κομψός και απλός σχεδιασμός φωτίζεται κομψά σε κάθε σαλόνι. Λόγω των συμπαγών διαστάσεων, το TV-50 συνήθως βρίσκεται ακόμα και κάτω από την τηλεόραση επίπεδης οθόνης.		

Dynavox TV 50

SPECIFICATIONS

Dynavox TV 50

  • Απόκριση συχνότητας 20 Hz – 20 kHz (+/- 2 dB)
  • Ονομαστική ισχύ εξόδου (RMS): 2x 50 W (4 Ω) / 2x 30 W (8 Ω)
  • Αντίσταση:4 – 8 ohms
  • Ευαισθησία εισόδου (AUX1 / AUX2):400 mV (> 22 kHz)
  • Ευαισθησία εξόδου (SW): 1500 mV (<100 Ηζ)
  • Παραμόρφωση: <0,3% (1 kHz, 1 W)
  • Αναλογία σήματος προς θόρυβο: 82 dB
  • Ποσοστό δειγματοληψίας: 192 kHz / 24 bit
  • Είσοδοι: 2x στερεοφωνική υποδοχή cinch, 2x Toslink, 1x ομοαξονική και Bt
  • Έξοδοι: SW Out (Mono Cinch), βιδωτούς ακροδέκτες μπανάνας για 2 ηχεία, υποδοχή ακουστικών 6,3 mm

Additional Information

Weight 1.2 kg
Dimensions 25 × 5 × 15 cm
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode