Απολαύστε την πιο μουσική απόδοση από ένα συμπαγές, λεπτό πλαίσιο. Στο μισό ύψος ενός παραδοσιακού δέκτη AV, ο NR1200 εξακολουθεί να αποδίδει τον μουσικό ήχο που είναι συνώνυμος με τον Marantz.

Ο σύγχρονος στερεοφωνικός δέκτης

Ο στερεοφωνικός δέκτης Marantz NR1200 συναγωνίζεται εύκολα μια μπάρα ήχου για όλο το home cinema, παρέχοντας ανώτερη ποιότητα ήχου, υψηλότερη ισχύ στα ηχεία της επιλογής σας και μεγαλύτερη συνδεσιμότητα για πηγές ήχου και βίντεο. Μεταδώστε μουσική από τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής και απολαύστε φωνητικό έλεγχο από κορυφαίους πράκτορες. Μοντέρνο και κομψά σχεδιασμένο, το NR1200 είναι η τέλεια επιλογή για σύνδεση Hi-Fi και τηλεόραση.

Ισχύς για να ταιριάζει με τις προτιμήσεις ήχου σας

Όποιες κι αν είναι οι ηχόφιλες κλίσεις σας, το Marantz NR1200 αποδίδει πάντα τον ήχο που χρειάζεστε μέσω του πανίσχυρου διακριτού ενισχυτή ισχύος υψηλού ρεύματος με ξεχωριστό κύκλωμα ενισχυτή ισχύος L/R και μετασχηματιστή ισχύος. Με ισχύ 75W ανά κανάλι (8-ohm, 20Hz – 20kHz, 0,08% THD), απολαύστε τη μουσική συλλογή υψηλής ανάλυσης με εκλεπτυσμένο ήχο Marantz.

Ο πιο μουσικός ήχος

Εκτενώς συντονισμένοι από τους ηχητικούς δεξιοτέχνες Marantz στις πιο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για να προσφέρουν μια εξαιρετική ηχητική υπογραφή. Κανένα εξάρτημα δεν φεύγει από τα χέρια των κορυφαίων του ήχου της Marantz μέχρι να περάσει από αυστηρές δοκιμές. Τυλίξτε τον εαυτό σας με τον πιο μουσικό ήχο, από οποιαδήποτε πηγή.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Stereo Network Receiver– 135 W
 • 4K/60 Hz full-rate pass-through, 4:4:4 color resolution, HDCP 2.3
 • Υποστήριξη HDR & HLG
 • Lossy formats MP3 / WMA / AAC
 • Lossless formats FLAC / ALAC / WAV
 • Gapless playback (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
 • HDMI : 5 (1 out), 3 x Analogue In, Headphones out, Phono in, Subwoofer out , USB Audio, Speakers A/B
 • IP Control, App Control, HEOS Multi room Integrated AirPlay , Internet Radio, WIFI, Bluetooth, Spotify Connect / Tidal / Deezer/Napster/Amazon Music
 • Διαστάσεις ΠxΒxΥ (cm) : 440x367x105
 • Βάρος : 7,9kgs
 • Διατίθεται σε Μαύρο και Ασημί/Χρυσό χρώμα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 7,9 κιλά
Dimensions 44 × 36,7 × 10,5 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας