Τα νέα power conditioners PowerQuest 303, 505 και 707 δημιουργούν εξαιρετικές βάσεις για στερεοφωνικά συστήματα, πολυκάναλα home theaters και προσαρμοσμένες εγκαταστάσει

Όλα τα μοντέλα ακολουθούν την ολοκληρωμένη προσέγγιση της AudioQuest για την κλιμάκωση ισχύος AC, αντιμετωπίζοντας γραμμικά το θόρυβο για να παρέχουν κορυφαία στην κατηγορία τους, μείωση θορύβου σε μεγάλο εύρος ζώνης.
Προστασία: Όλα τα μοντέλα διαθέτουν προστασία από υπερτάσεις χωρίς διάβρωση και αυτόματη απενεργοποίηση ακραίας τάσης στα 270VAC. Ρυθμίστε και ξεχάστε.
Ισχύς: Όλα τα μοντέλα παρέχουν συνολικά 7 πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος: 3 πρίζες υψηλού ρεύματος για συσκευές ενίσχυσης και 4 πρίζες με γραμμικό φίλτρο για συσκευές πηγής.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Καλώδιο τροφοδοσίας PQ-416 με επίπεδη πρίζα: (2m 10amps στα 240V)
  • Γραμμική απαγωγή θορύβου (περισσότερο από -22dB): Διαφορικός τρόπος λειτουργίας: 30kHz-1Ghz
  • Προστασία από υπερτάσεις χωρίς προσβολή: Τίποτα δεν μπορεί να καταστραφεί με επανειλημμένες δοκιμές υπερτάσεων εισόδου 6000V/3000A, που είναι το μέγιστο που μπορεί να επιβιώσει ο ηλεκτρικός πίνακας εναλλασσόμενου ρεύματος ενός κτιρίου.
  • Διακοπή λειτουργίας σε ακραίες τάσεις: 270VAC: Θα ενεργοποιήσει το ρελέ του κύριου κυκλώματος τροφοδοσίας για να ανοίξει μέσα σε λιγότερο από 0,25 δευτερόλεπτα. επανέρχεται αυτόματα μόλις η εισερχόμενη ισχύς βρεθεί σε ασφαλές εύρος.
  • Βελτιστοποιημένες έξοδοι: Βελτιστοποιημένες έξοδοι: 3x High-Current για εξαρτήματα μεταβλητού ρεύματος (ενισχυτές, τροφοδοτούμενα ηχεία & subwoofer).
  • Τοποθετήσιμο σε ράφι: Περιλαμβάνονται αυτιά ράφι 2RU

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5 κιλά
Dimensions 43,18 × 33,02 × 8,63 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας