Η Velodyne είναι υπερήφανη που παρουσιάζει την επόμενη γενιά προσιτών subwoofer, της σειράς Impact mk2. Η καρδιά της σειράς Impact mk2 είναι η Μέγιστη Δυναμική Ισχύς της Velodyne (MDP), η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μεγαλύτερα αποθέματα ισχύος για τα συγκεκριμένα περάσματα.

Οι οδηγοί μακράς διαδρομής έχουν πηνίο φωνής 2 ιντσών για μεγαλύτερη ακτινοβολία θερμότητας, ενώ η κάτω ακτινοβολούμενη θύρα δημιουργεί απίστευτα μπάσα. Επιπλέον, η σειρά Impact mk2 προσφέρει ένα κομψό, νέο σχέδιο, το οποίο διακρίνει τη σειρά από το πλήθος των ανταγωνιστών.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα νέο πρότυπο για υψηλή απόδοση και αξία.Τα υπογούφερ τύπου Velodynes Impact mk2 Series διαθέτουν σχεδιασμό προς τα κάτω για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των μπάσων, ενώ παράλληλα περιορίζουν τη ροή του αέρα που προκαλείται από τον αέρα που κινείται μέσα από τη θύρα, διατηρώντας έτσι τη μουσική ακρίβεια και τη δυναμική παρορμητικότητα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ενεργό Subwoofer 12’’ με ενισχυτή ισχύος 165WRMS/275W
  • Peak, πηνίο 2’’,
  • Ρύθμιση έντασης, ενεργό ρυθμιζόμενο crossover 50-200 Hz,
  • Ρύθμιση φάσεως 0°-180°,
  • Eίσοδοι RCA Line Level, LFE & Speaker Level inputs, έξοδοι Stereo, left and right, speaker level, απόκριση συχνότητας 29-140Hz (+/-3dB),
  • Σύστημα auto ON/OFF,
  • Μαγνητικά θωρακισμένο, χρώμα Black ash,
  • Διαστάσεις (H/W/D): 39cm x 36cm x 48cm, Βάρος 17.2kgr

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 17 κιλά
Dimensions 48 × 46 × 39 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας