Σκοπός οποιουδήποτε REL είναι να προσφέρει περισσότερα από όλα, ιδιαίτερα απόδοση και δυναμική. Το 9x δεν διαφέρει από αυτή την άποψη, καθώς αποδίδει τόσο σε εφαρμογές μουσικής όσο και σε θεατρικές εφαρμογές. Το 9x, ωστόσο, προσφέρει ένα επίπεδο οικειότητας, σαφήνειας και ταχύτητας που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον αντισταθμίσεις μεταξύ της ηχητικής ισορροπίας μικρότερων μοντέλων σε σχέση με την ισχύ και την κλίμακα ενός μοντέλου 9.

Το ολοκαίνουργιο 9x έχει ακόμη μεγαλύτερη απόδοση από πριν, αλλά τα νέα είναι ο τρόπος με τον οποίο δεν θυσιάζει τίποτα στη σαφήνεια και τη διαφάνεια για να το πετύχει. Σε αυτή την τιμή ανοίγει το μονοπάτι για τους κατόχους ευρωπαϊκών monitors δαπέδου και βιβλιοθήκης υψηλής απόδοσης και μικρότερων ηχείων σε πάνελ για να απολαμβάνουν πραγματικά ήχο πλήρους εμβέλειας.

Reimagined, then Reengineered

Πολλοί δεν συνειδητοποιούν την έντονη σχέση μεταξύ απόδοσης και σχεδίασης. Στη REL η απόδοση είναι το παν για εμάς και έτσι οδηγεί σε αναθεωρήσεις φυσικού σχεδιασμού. Οι μηχανικοί, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για μεγαλύτερο ακουστικό όγκο για την επίτευξη των στόχων μεγαλύτερης ρευστότητας και ισχύος, στρέφονται στον σχεδιαστή που εργάζεται σε διαστάσεις για να ξεγελάσει το μάτι ώστε να δει ένα μικρότερο, πιο συμπαγές αποτύπωμα, παρόλο που ο όγκος του αυξάνεται. Το αποτέλεσμα είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και οικείο χωρίς περιττό στολισμό.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ BASS ENGINES ΚΡΑΜΑΤΟΣ/ΙΝΩΝ

Για να επιτευχθεί υψηλότερη απόδοση με καλύτερο έλεγχο απαιτείται πλήρης επισκευή των εξαρτημάτων της ανάρτησης. Όπως και η ανάρτηση σε ένα σπορ αυτοκίνητο, αυτά τα στοιχεία είναι υπεύθυνα για τον συντονισμό και την αίσθηση των σχεδίων μας. Αυξάνοντας τον όγκο της καμπίνας, βελτιώνεται η απόδοση, αποδίδοντας υψηλότερη απόδοση χωρίς περισσότερη ισχύ ενισχυτή. Λιγότερη πίεση στο εσωτερικό της καμπίνας σημαίνει ότι μπορούμε να συντονιστούμε για μια πιο άκαμπτη, καλύτερα ελεγχόμενη ανάρτηση οδηγού. Διατηρήσαμε τις καλύτερες πτυχές του προηγούμενου σχεδιασμού μας, όπως το κεντρικό καπάκι από αλουμίνιο που είναι υπεύθυνο για την ακαμψία του ελαφρού κώνου 10″ (250 mm) χωρίς να προσθέτουμε σχεδόν καθόλου μάζα. Ο ενημερωμένος συνδυασμός παράγει σημαντικά καλύτερη επίθεση και δυναμική με μεγαλύτερη διαφάνεια.

Δοκιμασμένοι και αληθινοί ενισχυτές
ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ
Έχουμε διατηρήσει τους ενισχυτές κατηγορίας A/B που χρησιμοποιούνται με την υπογραφή μας σε κάθε γενιά της Serie T από το 2006. Η αξιοπιστία είναι το κλειδί για την ευτυχισμένη ιδιοκτησία και με περίπου 200.000 και πλήθος αυτού του εύρους που φέρνουν μακριές ευτυχισμένες ζωές, οι ιδιοκτήτες της Serie T/x μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για την αξιοπιστία της τυπικής ρύθμισης της REL. Ο ισχυρός ενισχυτής mosfet 300 watt που χρησιμοποιείται στο T/9x παραμένει ένα σύμβολο με τεράστια αποθέματα ρεύματος, τεράστια τροφοδοτικά, αλλά μικρές αναβαθμίσεις εντοπίζονται παντού. Νέα mosfet οδήγησης που ανοίγουν την απόδοση και τη διαφάνεια και νέες μέθοδοι για τη στερέωση των σπειροειδών μετασχηματιστών σημαίνουν καλύτερη απόδοση και ανώτερη αντοχή.

Η θρυλική σύνδεση εισόδου υψηλού επιπέδου και τα γρήγορα φίλτρα της REL αποτελούν σημαντικό μέρος της ιστορίας της REL. Η σύνδεση μέσω των εξόδων ηχείων του ενισχυτή σας χωρίς να αντλείτε ισχύ από αυτόν μπορεί να φαίνεται μαγική, αλλά η πραγματική μαγεία βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο ο ήχος αποκτά φυσικό χαρακτήρα. Ο μοναδικός συντονισμός και οι ειδικοί περιοριστές σημαίνει ότι η σειρά T/x ακούγεται πιο φρέσκια, πιο γρήγορη και πιο δυναμική από πριν.

Ο διακόπτης Standby Mode περιλαμβάνεται μόνο σε μονάδες 220V.

Ασύρματο που δεν συμπιέζει τον ήχο
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Στη REL, έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική φήμη για την κατασκευή των καλύτερων και ταχύτερων ασύρματων συστημάτων που διατίθενται στον κλάδο. Ποτέ δεν βασιζόμαστε στην ψηφιακή συμπίεση, καθώς οδηγεί σε θαμπό, άψυχο ήχο. Αντίθετα, τελειοποιήσαμε ένα (προαιρετικό) ασύρματο σύστημα Arrow™ τόσο γρήγορο και δυναμικό που είμαστε άνετα να ενθαρρύνουμε τη χρήση ασύρματης σύνδεσης σε ένα κανάλι ενός ζεύγους REL ενώ το άλλο κανάλι μπορεί να συνδεθεί συμβατικά με καλώδιο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τύπος: Ενεργό γούφερ με εμπρόσθια πυροδότηση, παθητικό ακτινοβολητή με καθοδική πυροδότηση
 • Ενεργές μονάδες κίνησης: 10 ιντσών. FibreAlloy™, 254 mm μακράς διαδρομής, ανεστραμμένο κάλυμμα σκόνης από κράμα, χαλύβδινο
 • πλαίσιο
 • Παθητικός ακτινοβολητής: 254mm, ανεστραμμένο καπάκι σκόνης
 • Απόκριση LF στο δωμάτιο: 27Hz στα -6 dB
 • Συνδέσεις εισόδου: Συνδέσεις εισόδου: Neutrik Speakon, phono χαμηλής στάθμης, phono LFE
 • Εύρος ελέγχου κέρδους: 80 dB
 • Ισχύς εξόδου: 1,5 mm: 300 watts (RMS)
 • Διακόπτης φάσης: Ναι, 0 ή 180 μοίρες
 • Τύπος ενισχυτή: Κατηγορία A/B
 • Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης REL AirShip: Απαιτείται σύστημα REL Arrow [απαιτείται], πωλείται ξεχωριστά
 • Σύστημα προστασίας
 • Πλήρως ηλεκτρονικό με SET-SAFE: Ναι
 • Σφάλμα συνεχούς ρεύματος: Ναι
 • Βραχυκύκλωμα εξόδου: Ναι
 • Τάση εισόδου δικτύου: 220-240 βολτ, 110-120 βολτ για ορισμένες αγορές
 • Ασφάλειες: 220 βολτ.
 • 7 Amp ημι-καθυστέρηση λειτουργίας 120 βολτ
 • Διαστάσεις (WHD): 14,5 x 13,4 x 15,5 in., (370 x 340 x 393 mm)
 • Προσθέστε βάθος 1,75in (44,5 mm) όταν χρησιμοποιείτε τον σύνδεσμο Hi Level
 • Καθαρό βάρος: 20,6 kg (45,5 lbs.)
 • Βάρος αποστολής: 22,65 kg (50,0 lbs.)
 • Φινίρισμα: Γυαλιστερό Πιάνο Μαύρο ή Γυαλιστερό Λευκή Λάκα
 • Παρεχόμενα αξεσουάρ
 • Καλώδιο δικτύου: Ναι
 • Διασύνδεση Neutrik Speakon: Ναι, 10 μέτρα (33’6″) ονομαστικό

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 20 κιλά
Dimensions 37 × 39,3 × 34 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας