Είτε εγκαθιστάτε ένα νέο σετ ηχείων surround ή ATMOS, προσθέτοντας ένα δεύτερο υπογούφερ για την απόλυτη εμπειρία home theater, είτε χρειάζεστε απλώς μεγαλύτερο αντίκτυπο από την αγαπημένη σας μουσική, το HTS 10 προσφέρει το δυνατό μπάσο που επιθυμείτε
Το υπογούφερ Polk HTS 10 βελτιώνει την ακρόαση οικιακού κινηματογράφου και μουσικής με ισχυρά βαθιά μπάσα. Διαθέτει πρόγραμμα οδήγησης Dynamic Balance 10 ιντσών με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πατενταρισμένη τεχνολογία Power Port και υπερσύγχρονο ενισχυτή κατηγορίας D 200W. Εύκολη πρόσβαση στα χειριστήρια για την ένταση, το χαμηλοπερατό φίλτρο και τη διόρθωση φάσης. Σύνδεση μέσω LFE (αφιλτράριστη / χαμηλής διέλευσης απενεργοποιημένη) ή εισόδους RCA σε επίπεδο στερεοφωνικής γραμμής.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
ΟΔΗΓΟΙ
Το μπροστινό πρόγραμμα οδήγησης 10″ με την πατενταρισμένη τεχνολογία Dynamic Balance μας είναι βελτιστοποιημένο για την Klippel για να παρέχει καθαρά, καθαρά μπάσα, καλύτερη γραμμικότητα, χαμηλότερη παραμόρφωση και μεγαλύτερη αντοχή.
ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΤΟΥΛΑΠΟΥ
Ισχυρό, άκαμπτο και ακουστικά αδρανές περίβλημα μειώνει τα ανεπιθύμητα εσωτερικά στάσιμα κύματα για λιγότερο ακουστό χρωματισμό. Και η μη αντηχητική κατασκευή από MDF Meddite, με επιπλέον στηρίγματα και ελάχιστα παχιά διαφράγματα, εξασφαλίζει έναν πιο ζωντανό ήχο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Polk Audio HTS 10 Black
  • Μεγάφωνα: 1 x 10” Polypropylene
  • Continuous Power: 100Watts
  • Amplifier Class D
  • Απόκριση Συχνότητας: 30 Hz – 120 Hz
  •  Αντίσταση: 8Ω
  • Auto on/off
  • Διαστάσεις (Υ x Π x Β cm): 42,2 x 38,4 x 40,89

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 17 κιλά
Dimensions 41 × 38 × 42 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας