Magnat OMEGA CS 12 BLACK – Τελειοποιήθηκε το εύρος των βαθιών μπάσων και η απόδοση
Δεν υπάρχει υποκατάστατο για το μπάσο. εκτός φυσικά από περισσότερο μπάσο. Και, αν αμφιβάλλετε, ένα ακόμα πιο βαθύ μπάσο. Αυτό ισχύει τόσο για τα στερεοφωνικά συστήματα όσο και για μια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου. Ακόμη και τα ηχεία υψηλής τεχνολογίας επωφελούνται από τη δυνατότητα ανάθεσης της αναπαραγωγής των χαμηλότερων συχνοτήτων σε ένα ενεργό υπογούφερ. Γιατί στη συνέχεια μπορούν να συγκεντρωθούν σε όλα τα άλλα συστατικά της αντίστοιχης μουσικής.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ένα ενεργό υπογούφερ χρειάζεται μια μεγάλη επιφάνεια κώνου για να μπορεί να κάνει τον αέρα να δονείται επαρκώς, καθώς και μια ισχυρή κινητήρια δύναμη με τη μορφή ενισχυτή. Παρέχουμε στο Omega CS 12 όλα αυτά τα συστατικά για να μπορεί να αναπαράγει την καλύτερη και ακριβέστερη περιοχή μπάσων σε όλους τους τύπους συστημάτων. Άλλωστε, η ακρίβεια είναι απαραίτητη, ειδικά στο χαμηλότερο εύρος συχνοτήτων. Όταν επιτευχθεί αυτό, οι συχνότητες μεγάλων κυμάτων γίνονται ο επιθυμητός ήχος αντί για έναν ανακριβή θόρυβο.

MAGNAT OMEGA CS 12 – MAXIMUM BASS
Οι 12 ίντσες, ή 300 mm, είναι το μέτρο όλων των πραγμάτων όσον αφορά το Omega CS 12. Η σκληρυμένη και ειδικά επικαλυμμένη διαμόρφωση διπλού κώνου έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση στο εύρος υποηχητικών συχνοτήτων. Η σύνδεση με το longthrow surround, που κεντράρει τον κώνο, παρέχεται από μια κολλημένη και διπλής ραφής κατασκευή. Η κίνηση, η οποία είναι ένας τεράστιος μαγνητικός δακτύλιος 170 mm, έχει βελτιστοποιηθεί χρησιμοποιώντας τη δοκιμασμένη και δοκιμασμένη τεχνολογία μέτρησης λέιζερ της Klippel. Το πηνίο φωνής υψηλής απόδοσης, το οποίο είναι επίσης τεράστιο στα 75 mm, αερίζεται για να αποτρέψει την εμφάνιση φαινομένων συμπίεσης, δηλαδή «στάσιμο αέρα». Ένα καλάθι ηχείων από χυτό αλουμίνιο ολοκληρώνει την άψογη εντύπωση των χρησιμοποιούμενων εξαρτημάτων.

ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ
Το “ενεργό” στοιχείο στο ενεργό υπογούφερ προέρχεται φυσικά από τον ενσωματωμένο ενισχυτή. Και τι ενισχυτής είναι αυτός. Ένας ενισχυτής Class-D υψηλής απόδοσης συνδυάζει τη μέγιστη απόδοση με τη βέλτιστη απόδοση. Αποδίδει εντυπωσιακά 525 watts συνεχούς ισχύος και μέγιστη ισχύ έως και 1100 Watt. Η ένταση μπορεί να αλλάξει στο ίδιο το υπογούφερ καθώς και μέσω τηλεχειριστηρίου. Επομένως, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον ήχο της μουσικής/ταινίας που ακούτε ή να «απαλλαγείτε με τους γείτονές σας» με μια κίνηση του καρπού σας.

Για τέλεια σύνδεση με τα κύρια ηχεία, η συχνότητα διασταύρωσης μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 50 και 150 Hz και η φάση μπορεί επίσης να κυμαίνεται μεταξύ 0 και 180°, γεγονός που οδηγεί σε απρόσκοπτη μετάβαση. Το ιδιαίτερα σχετικό εύρος συχνοτήτων περίπου 35 Hz μπορεί να αυξηθεί έως και 6 dB μέσω της λειτουργίας “Επέκταση μπάσων”.

ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΗ HI-FI Ή HOME Cinema – ΕΝΑ SUBWOOFER ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΤΑ
Τα ενεργά υπογούφερ είναι κάτι σαν καθολική ιδιοφυΐα. Βοηθούν στην επίτευξη βέλτιστου ήχου τόσο σε στερεοφωνικά συστήματα όσο και σε συστήματα home cinema. Όταν πρόκειται για πιο συμπαγή κύρια ηχεία, είτε πρόκειται για ηχεία ραφιού είτε για ένα σύστημα surround, ένα subwoofer είναι σχεδόν απαραίτητο. Οι σχετικά μικροί κώνοι που χρησιμοποιούνται από τα ηχεία απαλλάσσονται στη συνέχεια από το σωματικά δύσκολο έργο της αναπαραγωγής των χαμηλότερων συχνοτήτων και μπορούν να λειτουργήσουν με πολύ μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας. Αυτό ισχύει, ωστόσο, και για μεγαλύτερα ηχεία δαπέδου. Τα ενεργά υπογούφερ όπως το Magnat’s Omega CS 12 έχουν βελτιστοποιηθεί τέλεια για την ικανότητά τους να αναπαράγουν τις χαμηλότερες συχνότητες. Ο εξαιρετικά ισχυρός ενσωματωμένος ενισχυτής είναι φυσικά και ειδικός σε αυτή τη δουλειά. Εκτός από την έξοδό του, είναι το ενσωματωμένο DSP που επιτρέπει κατά κύριο λόγο τη βέλτιστη σύνδεση με τα υπάρχοντα ηχεία και την ακουστική ενός δωματίου.

Όσον αφορά συγκεκριμένα συστήματα οικιακού κινηματογράφου, μπορεί να έχει νόημα να χρησιμοποιείτε όχι μόνο ένα, αλλά δύο ή περισσότερα ενεργά υπογούφερ. Αυτό οφείλεται στο εξαιρετικά απαιτητικό έργο της αναπαραγωγής των εγγεγραμμένων επιπέδων μπάσων για ήχο φιλμ, αφενός, και, αφετέρου, στο γεγονός ότι το εύρος των μπάσων εμφανίζεται ακόμη πιο αρμονικό εάν το δωμάτιο διεγείρεται σε πολλές τοποθεσίες. Έτσι αποφεύγονται τα στάσιμα κύματα και συνεπώς οι ενοχλητικές ακυρώσεις ή/και τα υπερβολικά επίπεδα στην απόκριση συχνότητας.

ΑΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Έχουμε συσκευάσει τη μέγιστη επιφάνεια κώνου σε ένα κομψό, κλειστό περίβλημα που φαίνεται επίσης καλό σε διάταξη σαλονιού. Με διαστάσεις 385 και 400 mm, το διάφραγμα δεν είναι σχεδόν καθόλου μεγαλύτερο από το πραγματικό γούφερ. Επιτρέψαμε μόνο το χώρο για ένα συμπαγές περίβλημα MDF για να αποτρέψουμε την παραμόρφωση του υψηλού επιπέδου ακρίβειας από ένα ασταθές εξωτερικό.

Το κομψό, γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα συνδυάζεται καλά με οποιοδήποτε εσωτερικό από τη μία πλευρά, ωστόσο είναι τόσο διακριτικό από την άλλη που το Omega CS 12 δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. Μια διψήφια οθόνη ενημερώνει τον χρήστη για την τρέχουσα επιλεγμένη ένταση, αποτρέποντας έτσι τυχόν εκπλήξεις. Για την ακουστική αποσύνδεση του ενεργού υπογούφερ από το δάπεδο, χρησιμοποιούνται ειδικά “Extended Surface Dampers” (ή ESD για συντομία), τα οποία επίσης διασφαλίζουν ότι η μονάδα έχει τοποθετηθεί και τοποθετηθεί με ασφάλεια.
τεχνολογίες

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΑΡΧΗ
 • Ενεργό κλειστό υπογούφερ, “frontfire”
 • ΟΔΗΓΟΙ
 • 1 x 12″ τροφοδοτούμενο υπογούφερ
 • ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ (RMS/MAX.)
 • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
 • 18 – 200 Hz
 • ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
 • Ρυθμιζόμενο 50 – 150 Hz
 • ΦΑΣΗ
 • 0° – 180° ρυθμιζόμενο
 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΠΧΥΧΔ)
 • Ντουλάπι: 385 x 400 x 450 mm Διαστάσεις ντουλαπιού συμπ. ενισχυτής: 385 x 400 x 465 mm
 • ΒΑΡΟΣ
 • 24 κιλά
 • ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΟΥ
 • Πιάνο Μαύρο
 • Ενεργό υπογούφερ υψηλής απόδοσης με γούφερ μήκους 30 cm και πολύ μεγάλη βάση διαφράγματος
 • Μονάδα ενισχυτή Class-D υψηλής ισχύος με μέγιστη ισχύ έως και 1100 watt
 • Εσωτερική κατασκευή περιβλήματος για βαθιά και ακριβή απόκριση μπάσων
 • Ψηφιακός επεξεργαστής ήχου υψηλής ταχύτητας (DSP) για γραμμικοποίηση απόκρισης συχνότητας και έλεγχο του κυκλώματος ελέγχου περιοριστή
 • Διάφορες επιλογές ρύθμισης, συμπεριλαμβανομένης της ρυθμιζόμενης επέκτασης μπάσων για τέλειο συνδυασμό με ηχεία home cinema
 • Καινοτόμοι αποσβεστήρες εκτεταμένης επιφάνειας (ESD) για βελτιωμένη σταθερότητα
 • Τηλεχειριστήριο για ρύθμιση έντασης και μεγάλη οθόνη για να υποδείξει την τρέχουσα ρύθμιση

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 24 κιλά
Dimensions 38,5 × 45 × 40 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας