Το sub 1000 F subwoofer είναι σχεδιασμένο για Home cinema χρήση, με την πιο αγνή παράδοση Focal.

Ένα τεχνολογικό αριστούργημα, με Flax bass κώνο διαμέτρου 30 cm. Άκαμπτο, ελαφρύ και φιλικό προς το περιβάλλον, αναπαράγει εξαιρετική ερμηνεία ήχου, χωρίς καθόλου παραμορφώσεις. O “Dual Magnet” dual driver, παρέχει φαινομενική ισχύ καθώς εξασφαλίζει έξοχη γραμμικότητα. To Sub 1000 F έχει ενσωματωμένο τον απίστευτα ισχυρό BASH ενισχυτή 1000 watt ετσι ώστε να επιτρέπει στο 30cm woofer να λειτουργεί με όλες του τις δυνατότητες. Τέλος, η κατασκευή του παρέχει εκτεταμένη απόκριση μπάσου, συμπαγές μέγεθος και μηδενική παρέμβαση, και έτσι, προσφέρει αγνό, αρμονικό ήχο.

To subwoοffer, γενικά, είναι πολύ κρίσιμο στα συστήματα Home Cinema για την επίτευξη αληθινά ρεαλιστικής multichannel αναπαραγωγής. Τα ηχητικά εφέ στα soundtrack δέν μπορούν να αποδώσουν μόνο απο το κεντρικό και τα surround ηχεία. Το μπάσο, είναι ένα ξεχωριστό, αυτόνομο κανάλι, και όχι κάτι επιπρόσθετο στο σύστημα.

Συμπεριλαμβάνει τα δικά του δεδομένα ηχητικών εφέ, βασισμένα στην ενέργεια και την δυναμική. Τα δεδομένα αυτά, δέν μπορούν να αναπαραχθούν πιστά απο απλά, συμβατικά ηχεία, ασχέτως του μεγέθους και της δυνατότητας τους για αναπαραγωγή μπάσου.Το sub 1000 F subwoofer είναι η ιδανική μονάδα για την αναπαραγωγή αυτών των ήχων, χάρη στην άκρως ειδικευμένη 1000 watt ενίσχυση ήχου.

Επιπρόσθετα, τα soundtracks των τελευταίων blockbuster είναι ολοένα και περισσότερο πλούσια στις πολύ χαμηλές συχνότητες, φτάνοντας ακόμα και πιό κάτω απο την χαμηλότερη περιοχή του φάσματος. Για αυτό το λόγο, η τέλεια αναπαραγωγή αυτής της περιοχής απο ένα bass reflex subwoofer, είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Έτσι λοιπόν, δημιουργήσαμε το Sub 1000 F, με σφραγισμένο περιεχόμενο, για να ικανοποιούν τα ζητήματα αυτά.

Ο πανίσχυρος 1000 watt ΒΑSH ενισχυτής, εξασφαλίζει οτι το Sub 1000 F μπορεί να εκφράσει πλήρως όλες του τις δυνατότητες.

Πέρα απο την ισχύ του, ο ενισχυτής έχει μια σειρά λειτουργειών και ρυθμίσεων για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το μπάσο για τις ανάγκες του δωματίου σας ή του χώρου Home Cinema: Προσαρμογή έντασης ήχου, ενεργό μεταβλητό Low-Pass φίλτρο για ρύθμιση της high cut-off συχνότητας απο 40 έως 160 Hz, Phase inverter για ρύθμιση φάσης, και αυτόματη stand-by λειτουργία.

Απο συνδεσιμότητα, το Sub 1000 F έχει μία LFE είσοδο για Multi-chanel audio/video ενισχυτές και μία “Low Level” Stereo RCA είσοδο για 2 κάναλους ενισχυτές.

O κώνος μεγαφώνου στο subwoofer αυτό, χρησιμοποιεί FLAX τεχνολογία.To Flax είναι ένα ύφασμα, φιλικό προς το περιβάλλον, με εκπληκτικές δομικές ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για την αναπαραγωγή του ήχου: είναι ελαφρύ και άκαμπτο. Γενικα, οι flax μεμβράνες παρέχουν μεγαλύτερη ουδετερότητα σε ποιότητα τόνου και πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου.

Εξελιγμένη απο τους Flax κώνους που χρησιμοποιεί η σειρά Aria 900, η μεμβράνη στο Sub 1000 F έχει νέα και πολύ πιο άκαμπτη επιφάνεια. Δύο στρώσεις απο 150g/m2 fibre glass και 250 g/m2 flax πυρήνα. Είναι ικανό να αντιστέκεται στις υψηλές απαιτήσεις των subwoofer.

To sub 1000 f προσφέρει επίσης ένα εξελιγμένο driver, που είναι ρυθμισμένος να κρατάει την θερμοκρασία του πηνίου πάρα πολύ χαμηλά.Αυτό σημαίνει οτι το ηχείο δίνει ένα παρα πολύ καλά καθορισμένο μπάσο , πολύ καλύτερες δυναμικές και ακόμα μεγαλύτερη SPL δύναμη (103.5 db /1m @ 40Hz)

Η ομάδα Research & Development της Focal, ανέπτυξε μια custom spider/suspension για το είναι επίσης ελεγχόμενο, ακόμα και σε πολύ μακρινές αποστάσης (Up to 43mm)

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τύπος Ενεργό σφραγισμένο υπογούφερ
 • Οδηγοί Γούφερ 12″ (30cm) από λινάτσα
 • Συχνότητα αποκοπής (-6dB) 22Hz
 • Απόκριση συχνότητας (±3 dB) 24Hz – 200Hz
 • Συχνότητα διέλευσης 40 έως 160Hz
 • Είσοδοι Στερεοφωνικές είσοδοι γραμμής
 • Απευθείας γραμμή LFE
 • Φάση 0° / 180°
 • Λειτουργία τροφοδοσίας ενεργοποιημένη / αυτόματη
 • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) 420 x 400 x 420mm
 • 1617/32″ x 153/4″ x 1617/32″
 • Καθαρό βάρος 47lbs (21.5kg)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 21,5 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας