Το ενεργό subwoofer SX-120 επωφελείται από έναν εσωτερικό ενισχυτή που απαιτεί την τεράστια εμπειρία που έχουμε στο σχεδιασμό βραβευμένων ενισχυτών. Οι υπέροχοι ενισχυτές subwoofer θα πρέπει να παράγουν την ισχύ τους με έναν εντελώς γραμμικό τρόπο με εξαιρετική παροχή ρεύματος. Δουλέψαμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι το SX-120 κάνει ακριβώς αυτό.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ο ενισχυτής 70W παρέχει καθαρή, άμεση τροφοδοσία στον οδηγό.
  • Το woofer 8 ’’ (20 εκατοστών) με μεγάλη απόσταση ρίχνει ομαλή και ομοιόμορφη απόκριση συχνότητας.
  • Το άκαμπτο ντουλάπι MDF που διαμορφώνεται με CAD ελαχιστοποιεί τα στάσιμα κύματα και αποφεύγει τον ανεπιθύμητο συντονισμό.
  • Ατομική ένταση, συχνότητα διασταύρωσης και ρύθμιση φάσης για ακριβή έλεγχο.
  • Η αυτόματη ανίχνευση (ενεργοποίηση και απενεργοποίηση) εξοικονομεί ενέργεια.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 7,7 κιλά
Dimensions 31 × 30 × 30 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας