Το Vestia Center συμπληρώνει τέλεια ένα πολυκάναλο σύστημα, προσφέροντας συνοχή σε σχεδιασμό και ήχο, όπως και πιστή αναπαραγωγή σε Home Cinema ακροάσεις. Συνδυάζει τεχνολογίες της Focal, όπως τον Slatefiber κώνο κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες ίνες άνθρακα στα εργαστήρια μας στην Γαλλία, το TAM tweeter ανεστραμμένου θόλου «σε σχήμα Μ» για να ενισχύσει τα πρίμα.

Χάρη στην πληθώρα επιλογών από αρμονικά και εκλεπτυσμένα φινιρίσματα – μαύρο ή άσπρο δερμάτινο-εφέ στο μπροστινό πάνελ, Black High Gloss, Dark Wood or Light Wood για τα πλαϊνά – αυτά τα ηχεία μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Το Vestia Center αναπαράγει την γλυκύτητα μιας μελωδίας τόσο πιστά όσο και τη δύναμη μιας σκηνής έντονης δράσης.

Αποκλειστικό της Focal και κατασκευασμένο στην Γαλλία, η Slatefiber τεχνολογία περιλαμβάνει ανακυκλώμενες, μη-υφασμένες ίνες άνθρακα εφαρμοσμένες ως γέμιση μεταξύ δύο στρώσεων από θερμοπλαστικά πολυμερή. Στην αναζήτηση τους για την τελειότητα, οι μηχανικοί της Focal επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μη-υφασμένες ίνες άνθρακα και να τις διατάξουν στην ίδια κατεύθυνση για να κατορθώσουν ακόμα μεγαλύτερη στιβαρότητα, καλύτερη άμβλυνση αλλά και ελαφρότητα – τα 3 απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός εξαιρετικού ηχείου.

Το TAM tweeter ανεστραμμένου θόλου «σε σχήμα Μ»
Επίσης κατασκευασμένο στην Γαλλία στα εργαστήρια της Focal, αυτό το tweeter περιλαμβάνει κώνο ανεστραμμένου θόλου φτιαγμένο από μείγμα Αλουμινίου/Μαγνησίου και καλουπωμένο στο διάσημο “M” σχήμα – αποκλειστικό της Focal. Το προφίλ του δίνει μεγαλύτερη ακαμψία, μειώνοντας την παραμόρφωση, με ευρύτερη γωνία διάχυσης. Αποδίδει ακόμα πιο έξοχα πρίμα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τύπος: Τύπος: Κεντρικό ηχείο 2 δρόμων bass-reflex
 • Οδηγοί ηχείων: 2 x 61/2″ (16,5 cm), Mid-bass 1″ (25 mm) από σχιστολιθικές ίνες, τουίτερ Al/Mg με ανεστραμμένο θόλο TAM
 • Ευαισθησία (2,83V/1m): 1,83V/1m: 91,5dB
 • Απόκριση συχνότητας (+/-3dB): 58Hz – 30kHz
 • Σημείο χαμηλής συχνότητας (-6dB): 50Hz
 • Ονομαστική αντίσταση: 8 Ω
 • Ελάχιστη σύνθετη αντίσταση: 3.6 Ω
 • Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτή: 40 – 200W
 • Συχνότητα διέλευσης: 2.700Hz
 • Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 211/8×101/4×81/2″ (53.7×25.9×21.6cm)
 • Καθαρό βάρος (με τη γρίλια): 10kg (22lbs)
 • Διαστάσεις συσκευασίας (ΠxΒxΥ): 243/4x15x113/4″ (63x38x30cm)
 • Καθαρό βάρος (με τη συσκευασία): (12,5kg) με τη συσκευασία: 27,6lbs (12,5kg)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 3,2 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας