Μαξιλαράκια αυτιών με εσωτερικό τμήμα απορρόφησης ήχου που συμβάλλουν στην καθαρή ποιότητα ήχου
Τα μαξιλαράκια αυτιών παίζουν σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του ήχου. Όταν υπάρχει κενό μεταξύ του μαξιλαριού αυτιού και του αυτιού, η ακουστική πίεση χαμηλών συχνοτήτων αλλάζει σε μεγάλο βαθμό και αυτό επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα του ήχου. Για να επιτύχουμε μια ανώτερη εφαρμογή εκεί όπου είναι δύσκολο να δημιουργηθεί χώρος, χρησιμοποιήσαμε συνθετικό δέρμα, το οποίο έχει ίση ευελιξία τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, και επιλέξαμε ένα σφουγγάρι με ακριβώς τη σωστή ποσότητα ευελιξίας. Η δημιουργία ανοιγμάτων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό των μαξιλαριών αυτιών εξασφαλίζει καθαρή ποιότητα ήχου
με σφραγισμένα ακουστικά.
Μηχανισμός BAM που υλοποιεί τους μπάσους τόνους και τη βαθιά αναπαραγωγή του τρισδιάστατου χώρου

Ένας μηχανισμός BAM (Balancing Air Movement) που έχει αναπτυχθεί για τους οδηγούς ισορροπημένου οπλισμού έχει χρησιμοποιηθεί με έναν δυναμικό οδηγό. Με τον μηχανισμό BAM, η ιδέα είναι να βελτιστοποιηθεί η ισορροπία πίεσης μεταξύ του μπροστινού και του πίσω μέρους του διαφράγματος. Με το SONOROUS III, εφαρμόσαμε ακόμη πιο ακριβή ρύθμιση με βάση τη γνώση που αποκτήθηκε κατά την ανάπτυξη των SONOROUS VIII και SONOROUS X.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Περίβλημα ABS
  • Δυναμικός οδηγός 50mmΦ
  • Ευαισθησία 105dB
  • Αντίσταση 16Ω
  • Βάρος 410g
  • Μήκος καλωδίου 1.5m

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας