O χρόνος περνάει γρήγορα όταν διασκεδάζεις! Μαζί με την Rinaro Isodynamics, η Meze Audio προσθέτει ένα τρίτο μοντέλο στη σειρά συνεργασίας μας. Το LIRIC έθεσε μια πραγματική πρόκληση και για τις δύο εταιρείες: πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα επίπεδο κλειστό ακουστικό με κλειστή πλάτη που θα αλλάξει όλα τα πρότυπα στον κόσμο των ακουστικών. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες βιομηχανικού σχεδιασμού της Meze Audio με την τεχνολογική ανάπτυξη της Rinaro, το LIRIC φέρνει μια νέα γεύση για όλους τους ενεργούς Auediophiles που τους αρέσει να παίρνουν τη μουσική τους μαζί τους στο δρόμο.

Meze Audio
Τα τελευταία 10 χρόνια, η Meze Audio αναπτύσσει ακουστικά ακουστικά που φημίζονται για τον διαχρονικό σχεδιασμό τους, την απόλυτη άνεση και τον ελκυστικό, ζωντανό ήχο. Από την εμφάνιση έως την τεχνολογία, τα προϊόντα της Meze Audio έχουν σχεδιαστεί για να ξεπερνούν όλες τις βραχύβιες τάσεις και να γίνονται κειμήλια και όχι απλά ακουστικά. Σήμερα, ο ιδρυτής Antonio Meze και η εξειδικευμένη ομάδα του σχεδιάζουν και αναπτύσσουν τα προϊόντα τους στην Baia Mare της Ρουμανίας, στο πνεύμα του αρχικού τους οράματος “χωρίς συμβιβασμούς”.

Rinaro Isodynamics
Η Rinaro ξεκίνησε από την ΕΣΣΔ (σημερινή Ουκρανία) κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, στο πλαίσιο ενός ερευνητικού προγράμματος ακουστικής τεχνολογίας που χρηματοδοτήθηκε από το κράτος. Με την κρατική υποστήριξη και την πρόσβαση σε προηγμένες εγκαταστάσεις δοκιμών, η ομάδα μπόρεσε να επικεντρώσει όλες τις προσπάθειές της στην επίπεδη μαγνητική. Ένας τομέας στον οποίο συνέχισαν να καινοτομούν τα τελευταία 30 χρόνια, μετά την ανατροπή της ΕΣΣΔ. Την τελευταία δεκαετία, η Rinaro έχει επεκτείνει τις δυνατότητες και την ικανότητά της με την ανάπτυξη υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων Ε&Α και παραγωγής στην Ουκρανία και την Πολωνία. Οι νέες εγκαταστάσεις αποτέλεσαν κινητήρια δύναμη στη δημιουργία της επαναστατικής τεχνολογίας Isodynamic Hybrid Array που συναντάται στα ακουστικά EMPYREAN, ELITE και LIRIC της Meze Audio.

Liric – Meze Audio
Βραβευμένη τεχνολιγία σε ένα φορητό πλαίσιο
Το LIRIC διαθέτει την υπερσύγχρονη τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Rinaro, επανασχεδιασμένη για καθημερινή χρήση. Ο οδηγός MZ4 Isodynamic Hybrid Array μειώθηκε σε μέγεθος και συντονίστηκε ώστε να προσφέρει μια ηχητική εμπειρία σε ευθυγράμμιση με τους μεγαλύτερους ομολόγους του που βρίσκονται στα Empyrean και Elite.

Σε συνδυασμό με τη σχεδίαση κλειστής πλάτης, συμβάλλει στη διατήρηση της αρχικής καθαρότητας και του συναισθήματος της αγαπημένης σας μουσικής μέσω βελτιωμένου ήχου και ελαχιστοποιημένου εξωτερικού θορύβου. Κάθε οδηγός συναρμολογείται εξ ολοκλήρου στο χέρι και δοκιμάζεται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Rinaro στην Ουκρανία.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ενισχυμένο πολυμερές περίβλημα σχεδιασμένο να αντέχει το απαιτητικό φορτίο 10,7N που παράγει η υβριδική διάταξη μαγνητών.

ISOPLANAR διάφραγμα
Ζυγίζει μόνο 0,08g με μεγάλη ενεργή επιφάνεια 3507mm2.

Υβριδική συστοιχία μαγνητών
Οι μαγνήτες νεοδυμίου τοποθετημένοι συμμετρικά σε κάθε πλευρά του διαφράγματος είναι διατεταγμένοι σε μια υβριδική συστοιχία για τη δημιουργία ενός ισοδυναμικού μαγνητικού πεδίου 0,3 Tesla που απαιτείται για ομοιόμορφη ενεργοποίηση σε όλη την επιφάνεια του διαφράγματος.

Ισοδυναμικός οδηγός υβριδικής συστοιχίας
Το LIRIC είναι το πρώτο ακουστικό κλειστής πλάτης που τροφοδοτείται από τον οδηγό Isodynamic Hybrid Array της Rinaro. Δημιουργημένος αποκλειστικά για την Meze Audio, ο οδηγός MZ4 προσφέρει την ίδια συστοιχία φωνητικού πηνίου διπλού σχήματος που είδαμε στο Meze Empyrean. Πάνω από 30 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης έχουν αφιερωθεί στην ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα έναν από τους ελαφρύτερους και πιο προηγμένους οδηγούς επίπεδης μαγνητικής διάταξης στην αγορά.
Μια νέα καινοτομία στον οδηγό MZ4 που αναπτύχθηκε εσωτερικά από τη Rinaro είναι το σύστημα Phase-X™, το οποίο βελτιώνει την ατμόσφαιρα και τη χωρική απεικόνιση του ήχου, που συχνά διαπιστώνεται ως πρόβλημα σε σχέδια ακουστικών με κλειστή πλάτη.

Εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση
Η συνολική αρμονική παραμόρφωση (THD) μετράει κάτω από 0,15% σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων.
Ελαφρύ
Συνδυασμένο βάρος οδηγών 71 g, σχεδιασμένο για τη δημιουργία ενός ακουστικού που προσφέρει άνετη ακρόαση εν κινήσει.
Σύστημα Phase-X™
Βελτιωμένη ατμόσφαιρα και χωρική απεικόνιση του ήχου μέσω καινοτόμου τεχνολογίας.
Εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
Ήχος εξαιρετικά Υψηλής ανάλυσης
Το ανώτερο όριο συχνότητας της αναπαραγωγής ήχου είναι 92.000 Hz.
EASY-TO-DRIVE
100dB@1mw/1kHz; 30Ω
Μπορεί να οδηγηθεί από σχεδόν οποιαδήποτε φορητή πηγή χωρίς να χρειάζεται ενίσχυση.
SCALED FLAGSHIP ISODYNAMIC HYBRID ARRAY TECHNOLOGY
Μία από τις πιο εξελιγμένες και προηγμένες επίπεδες μαγνητικές τεχνολογίες στον κόσμο έχει μειωθεί σε κλίμακα για φορητή χρήση.
Έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, την ΕΕ, την Κίνα και άλλες χώρες.

Πλεονεκτήματα της διπλής οδήγησης
Ο οδηγός MZ4 συνδυάζει μεμονωμένα φωνητικά πηνία switchback και σπειροειδούς σχήματος μέσα στο ίδιο διάφραγμα, επιτρέποντας τη στόχευση του ήχου με μεγαλύτερη ακρίβεια γύρω από τη φυσική μορφή του αυτιού, για πιο επιλεκτική ακουστική απόδοση.
Η χρήση αυτού του συνδυασμού επιτρέπει στα ακουστικά να επιτυγχάνουν αυξημένη έκθεση των άμεσων συχνοτήτων ηχητικών κυμάτων στην περιοχή των 10kHz, καθώς και βελτιωμένη απεικόνιση και εντοπισμό, μειώνοντας την επίδραση των χρονικών καθυστερήσεων βραχέων κυμάτων που προκαλούνται από τις ανακλάσεις του διάχυτου πεδίου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τύπος προγράμματος οδήγησης: Rinaro Isodynamic Hybrid Array® MZ4
 • Λειτουργική Αρχή ΚλειστόΠεριμετρικός σύνδεσμος αυτιού
 • Απόκριση συχνότητας 4-92.000 Hz
 • Αντίσταση 30 Ω
 • Ονομαστική SPL 100 dB (1 mW / 1 kHz)
 • Μέγιστο SPL > 130 dB
 • Ολική Αρμονική Παραμόρφωση (THD) <0,15%
 • Βάρος 391 gΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΔΗΓΟΥ MZ4
 • Γεωμετρικό σχήμα Ωοειδές
 • Διαστάσεις 92mm x 63mm
 • Βάρος οδηγού 71 g
 • Περίβλημα πολυμερές ενισχυμένο με υαλοβάμβακα
 • Τύπος διαφράγματος Rinaro Isoplanar® MZ4
 • Ενεργή Περιοχή 3507 mm2
 • Βάρος διαφράγματος 0,08 g
 • Ακουστική μάζα 6,5 kg/m4
 • Κατώτερο όριο συχνότητας 4 Hz
 • Όριο ανώτερης συχνότητας 92.000 Hz

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,7 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας