Τα Focal Radiance είναι μια ειδική έκδοση που κατασκευάζεται στη Γαλλία προς τιμή της συνεργασίας μεταξύ της Focal, της Naim Audio και της κατασκευάστριας πολυτελών αυτοκινήτων Bentley Motors. Οι ομάδες μηχανικών και σχεδιαστών τους συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν αυτά τα μοναδικά ακουστικά, επιλέγοντας ποιοτικά υλικά όπως το πλήρες δέρμα και το συμπαγές αλουμίνιο. Μια αυθεντική, εκλεπτυσμένη πινελιά Bentley προστίθεται με φινιρίσματα χαλκού και μοτίβα διαμαντιών.

Αυτά τα closed back – circum aural ακουστικά ενσωματώνουν έναν συνδυασμό αποκλειστικών τεχνολογιών Focal, όπως το Aluminium/Magnesium ‘M’-profile. Τα πρώτα δευτερόλεπτα ακρόασης αποκαλύπτουν εντυπωσιακά φυσικό ήχο. Το Radiance προσφέρει την απόλυτη απόλαυση της ακρόασης hi-fi σε συνδυασμό με την απαράμιλλη άνεση και κομψότητα. Κάθε λεπτομέρεια έχει ληφθεί υπόψη, καθιστώντας αυτά τα ακουστικά ένα συλλεκτικό αντικείμενο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι ή να πάρετε μαζί σας, όπου κι αν πάτε.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

● Καλώδιο στερεοφωνικής υποδοχής 1/8″ (3,5 mm).
● Ένας ανταπτορας 1/8″ (3,5 mm) έως 1/4″ (6,35 mm)
● Μια κομψή θήκη μεταφοράς
● Special Edition φινιρίσματα Bentley
● Μαύρη συσκευασία δερματίνης

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Τύπος: Τύπος: Ακουστικά κλειστής πλάτης Circum-aural
  • Αντίσταση: 35 Ohms
  • Ευαισθησία: 105dB SPL / 1mW @ 1 kHz
  • THD: 0,1% @ 1kHz / 100dB SPL
  • Απόκριση συχνότητας: 5Hz – 23kHz
  • Οδηγός ηχείου: 15/8″ θόλος αλουμινίου/μαγνησίου σχήματος “Μ”
  • Βάρος: 0,96lbs (435g)
  • Παρεχόμενα καλώδια: 1 x 4ft. (1,2m) καλώδιο OFC 24 AWG με ασύμμετρη υποδοχή βύσματος TRS 1 x προσαρμογέας βύσματος,
  • υποδοχή σημείου 1/8″ (3,5mm) – βύσμα σημείου 1/4″ (6,35mm)
  • Παρέχεται θήκη μεταφοράς με σκληρό κέλυφος: 97/8×91/2×43/4″ (250x240x120mm)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0.4 κιλά