ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΑΣ, ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
Απευθυνόμενα σε όσους θέλουν τον καλύτερο ήχο για ταξίδια, εργασία άσκηση ή χαλάρωση, τα Denon AH-C630W έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου από συμπαγή, ελαφρά ακουστικά. Στιβαρά και ανθεκτικά στον ιδρώτα, αυτά τα αληθινά ασύρματα in-ear ακουστικά (ψείρες) προσφέρουν έως και 18 ώρες ακρόασης όταν φορτιστούν με την έξυπνη θήκη φόρτισης.

ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Τα Πραγματικά Ασύρματα ακουστικά πρέπει να εφαρμόζουν τέλεια στο αφτί σας χωρίς να τραυματίζουν ή να πέφτουν. Τα Denon AH-C630W έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά χρησιμοποιώντας μεγάλο αριθμό προσομοιώσεων ακουστικού πόρου για να βρεθεί το τέλειο σχήμα και συνοδεύονται από τρία διαφορετικά μεγέθη προσαρμογέων σιλικόνης.

ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ VIDEO ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Το ενσωματωμένο μικρόφωνο σας δίνει τη δυνατότητα να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις και να συμμετέχετε σε video συνεδρίες μέσω των ασύρματων ακουστικών. Χωρίς καλώδια, χωρίς ταλαιπωρία.

ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
Τα ακουστικά AH-C630W έχουν ταξινομηθεί στην κατηγορία IPX4, που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια ακόμα και κατά τη διάρκεια βροχής ή εντατικών προπονήσεων.

 

ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΑΦΗΣ
Ο ενσωματωμένος αισθητήρας αφής σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική και να λαμβάνετε κλήσεις.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ DENON SOUND MASTER ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
Σχεδιασμένα για όσους απαιτούν ανώτερο ήχο είτε μετακινούνται, είτε ασκούνται, είτε χαλαρώνουν στο σπίτι. Ο Denon Sound Master συντονισμός εγγυάται τον φημισμένο ισχυρό αλλά λεπτομερή ήχο που αναζητάτε στη μουσική, την ψυχαγωγία και τις τηλεφωνικές σας κλήσεις.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΛΙΚΗ ΘΗΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
Απολαύστε έως και 4.5 ώρες ασύρματης Bluetooth ακρόασης μουσικής με μία πλήρη φόρτιση και έως 18 ώρες συνολικά με επανα-φόρτιση χρησιμοποιώντας τη βολική θήκη φόρτισης. Το παρεχόμενο καλώδιο USB-C σας επιτρέπει να φορτίζετε την μπαταρία ιόντων λιθίου από οποιονδήποτε φορτιστή USB ή θύρα USB υπολογιστή

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Είδος In-ear
  • Χρόνος Λειτουργίας 4,5 hrs
  • Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης 18 hrs
  • Χωρίς Καλώδιο Ναι
  • Διπλό Ακουστικό Ναι
  • Χρώμα Μαύρο

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,2 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας