Η ναυαρχίδα της σειράς, το Borea BR09 είναι μια βάση δαπέδου σχεδιασμένη με την πιο αγνή παράδοση hi-fi. Σε ύψος 1,1 μέτρα, αποτελείται από τεχνολογία και τεχνογνωσία ΤΡΙΑΓΩΝΟΥ.

Η σχεδίαση τριών κατευθύνσεων διαθέτει έναν ηχοβολέα σε κάθε εύρος συχνοτήτων για ακριβή φωνητική αναπαραγωγή και βάθος σε χαμηλή συχνότητα, διατηρώντας παράλληλα ένα ευρύ ηχοσκηνικό.

Το BR09 παρέχει φυσικό μακιγιάζ παρόμοιο με αυτό των πιο προηγμένων συστημάτων. Οι τρεις οδηγοί μπάσων των 16 cm λειτουργούν σε ένα μεγάλο περίβλημα “bass-reflex”, επιτρέποντας έτσι στο ηχείο να κατέβει στα 35 Hz.

Χάρη στην παροχή χαμηλότερων συχνοτήτων και στον χειρισμό υψηλής ισχύος, αυτό το ηχείο είναι απόλυτα κατάλληλο για μεγαλύτερα δωμάτια (πάνω από 30 m2).

EFS TWEETER
ΜΙΑ ΔΙΑΧΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Το tweeter της σειράς Borea είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα επόμενης γενιάς που ονομάζεται EFS* (Efficient Flow System).

Βασίζεται στη σύνδεση ενός μεταξωτού θόλου 25 mm, γνωστού για την ουδετερότητά του, με ένα βύσμα φάσης που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ομογενοποίηση της διάχυσης υψηλής συχνότητας. Αυτό το σύστημα μειώνει σημαντικά την κατευθυντικότητα ανεξάρτητα από τη θέση ακρόασης στο δωμάτιο.

Ο θόλος τοποθετείται μέσα στη μερική φόρτιση της κόρνας, μειώνοντας τις αντανακλάσεις και επιτρέποντας μια σαφή αναπαραγωγή των υψηλών συχνοτήτων. Αυτός ο μορφοτροπέας τροφοδοτείται από έναν κινητήρα νεοδυμίου που παράγει υψηλή μαγνητική ισχύ σε μικρό μέγεθος. Συνδυάζεται με σύστημα ψύξης, εξασφαλίζοντας καλύτερο χειρισμό ισχύος.

ΜΕΣΑΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΤΤΑΡΙΝΤΗ
ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
Η σειρά Borea, κληρονόμος των τεχνολογικών καινοτομιών Esprit Ez, ενσωματώνει επίσης έναν οδηγό μεσαίας κατηγορίας με μεμβράνη κατασκευασμένη από 100% φυσικό χαρτί κυτταρίνης, χωρίς επεξεργασία επιφάνειας. Αυτή η χάρτινη μεμβράνη, μοναδική για το TRIANGLE, αποφεύγει κάθε χρωματισμό των ενδιάμεσων συχνοτήτων και μεταφέρει τις φωνές με εκπληκτικό ρεαλισμό και τονικότητα.

Σε μια συνεχή επιδίωξη της αριστείας, το προφίλ του κώνου επανασχεδιάστηκε επίσης για να βελτιώσει την ακαμψία και τώρα παρέχει εκτεταμένη απόκριση συχνότητας.

Στο ανάρτηση δαπέδου τριών κατευθύνσεων, ο οδηγός μεσαίας κατηγορίας ενσωματώνει μια μικρή πιέτα περιφερειακή ανάρτηση μικρής διαδρομής, για την οποία είναι γνωστή η Triangle. Πολύ άκαμπτο και τέλεια προσαρμοσμένο στον οδηγό με σύντομη ανάρτηση ταξιδιού, επιτρέπει τον τέλειο έλεγχο της κίνησης των κινούμενων στοιχείων, εξασφαλίζοντας έτσι φωνητικά με φυσικό ήχο.

Haut-parleur grave enceinte hifi triangle borea packshot 02

ΓΡΟΠΗ, ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Η αποστολή των μηχανικών της TRIANGLE είναι να προσφέρουν έναν πλούσιο και δυναμικό ήχο στις χαμηλές συχνότητες, δίνοντας έμφαση στον ρυθμό χωρίς ποτέ να παραμορφώνουν τη μουσική. Οι ελεγχόμενες χαμηλές συχνότητες είναι μια συνεχής αναζήτηση. Διατηρώντας τη φήμη της, η TRIANGLE εστιάζει σε γρήγορους και ακριβείς οδηγούς, με μεγάλους κινητήρες, που βρίσκονται όλοι σε βελτιστοποιημένα ντουλάπια. Η κρούση εξαφανίζεται όσο γρήγορα έφτασε, για μια τέλεια ελεγχόμενη ρυθμική αναπαραγωγή.

Για να το πετύχει αυτό, η TRIANGLE επέλεξε μεμβράνες από υαλοβάμβακα με εξαιρετική συμπεριφορά δόνησης. Η ακαμψία τους επιτρέπει να αναπαράγουν έντονα κάθε πρόσκρουση αφήνοντας χώρο για το φωνητικό εύρος, διατηρώντας έτσι έναν αέρινο ήχο.

ΣΥΣΤΗΜΑ DVAS
ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΙΑ ΗΧΟΥ
Έχει διεξαχθεί σημαντική έρευνα για τη μείωση των εσωτερικών κραδασμών στο ντουλάπι. Πρωτοφανές σε ηχεία αυτής της κατηγορίας, όλα τα μοντέλα της σειράς Borea διαθέτουν διάτρητα εσωτερικά πάνελ από αφρό MDF & EVA, σκληρύνοντας έτσι τον συνδυασμό μορφοτροπέα/ντουλάπι.

Αυτή η καινοτόμος ιδέα όχι μόνο μειώνει τη δονητική συμπεριφορά της δομής αλλά απορροφά και τους κραδασμούς που δημιουργούνται από την κίνηση των οδηγών μπάσων. Αυτό το ιδιόκτητο σύστημα που είναι μοναδικό για την TRIANGLE ονομάζεται DVAS (*Σύστημα απορρόφησης κραδασμών οδηγού).

Στο τέλος κάθε εσωτερικής ενίσχυσης, μια φλάντζα αφρού EVA υψηλής πυκνότητας εξασφαλίζει την επαφή μεταξύ του κινητήρα του μορφοτροπέα και της ενίσχυσης. Οι κραδασμοί του οδηγού που δημιουργούνται από την ανάρτηση της μεμβράνης μετριάζονται σημαντικά, ο τελευταίος μεταδίδει μια χαμηλή υπολειπόμενη δόνηση στο ερμάριο.

Το σύστημα DVAS μειώνει σημαντικά τη δόνηση του ηχείου και ενισχύει την έννοια της ουδετερότητας και της ευκρίνειας κατά την ακρόαση. Έχει ως αποτέλεσμα μια καλύτερη εμπειρία ακρόασης χωρίς χρωματισμό ή θόρυβο δομής.

Ένα πακέτο hifi triangle borea systeme DVAS

ΑΠΟΖΕΥΞΗ
Κάθε ηχείο της σειράς Borea έχει το δικό του σύστημα αποσύνδεσης.

Το ράφι και τα μοντέλα του κεντρικού καναλιού είναι εξοπλισμένα με ελαστικά μαξιλαράκια, προστατεύοντας τα ηχεία σας και περιορίζοντας τους κραδασμούς που μεταδίδονται.

Τα στηρίγματα δαπέδου διαθέτουν βάθρο, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα, στο οποίο τέσσερα ένθετα επιτρέπουν την εφαρμογή ακίδων αποσύνδεσης. Παρέχονται επίσης λαστιχένια μαξιλαράκια εάν το δάπεδο δεν επιτρέπει τη χρήση ακίδων.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΧΑΡΑ
Όλα τα ηχεία της σειράς Borea διαθέτουν μαγνητική προστατευτική σχάρα, χωρίς εμφανή ένθετα ή βίδες. Συνιστάται να αφαιρείτε τις σχάρες όταν ακούτε τα ηχεία, καθώς μπορεί να επηρεάσουν τον ήχο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Αριθμός οδηγών
  5
 • Αριθμός τρόπων
  3
 • Ευαισθησία
  92 dB/W/m
 • Εύρος συχνοτήτων
  35-22 Hz- KHz
 • Διαχείριση εξουσίας
  170 W
 • Ονομαστική αντίσταση
  8 Ω
 • Ελάχιστη αντίσταση
  3,3 Ω
 • Χαμηλής συχνότητας roll-off
  310 Hz
 • Αναρρόφηση υψηλής συχνότητας
  3900 Hz
 • Διαστάσεις (ίντσες)
  8,11 x 43,11 x 12,36
 • Βάρος
  48,06 λίβρες

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 20 κιλά
Dimensions 20,6 × 31,5 × 109,5 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας