Σύστημα ήχου Saxo 30
Καταλαμβάνει λιγότερο από 15 x 15 cm στο πάτωμά σας. Ωστόσο, θέτει νέα πρότυπα για το συνδυασμό του συναρπαστικού ήχου και του ελκυστικού σχεδιασμού του.
Χρησιμοποιήστε το SA XP30 σε ένα μικρό ή μεσαίου μεγέθους δωμάτιο με ένα μουσικό σύστημα ή οικιακό θέατρο καλής ποιότητας και θα εντυπωσιαστείτε από την ηχητική καθαρότητα και τον μεγάλο ήχο αυτού του μικρού ηχείου.
Το SA XP30 στέκεται στο σαλόνι σας ως ένα μινιμαλιστικό έπιπλο, εντελώς χωρίς περιττή διακόσμηση. Από ψηλά, το ηχείο είναι τετράγωνο με απαλά στρογγυλεμένες άκρες. Το ηχείο διατίθεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο χρωμάτων είναι ότι το φινίρισμα αποτελείται από έναν ειδικό τύπο υφάσματος που τραβιέται γύρω από το ηχείο. Πρόκειται για έναν πρωτότυπο σχεδιασμό που ξεχωρίζει από το πλήθος με καλαίσθητο και απλό τρόπο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διαστάσεις (ΜxΠxΒ) cm: 14,5 x 100 x 14,5
  • Συνιστώμενος ενισχυτής: 50 watts min
  • Χειρισμός ισχύος: 135 Watt
  • Εύρος συχνοτήτων + / – 3 dB: 45-35.000 Hz
  • Σύνθετη αντίσταση: (εύκολο φορτίο)
  • Συνιστώμενη τοποθέτηση: δάπεδο, 10-20 cm από τον πίσω τοίχο
  • Ευαισθησία (1W, 1m): 1W, 1m: 88 dB

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 15 κιλά
Dimensions 14 × 14 × 100 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας