Polk Audio S60e Μαύρο
Βυθιστείτε
TAPERED CROSOVER ARRAY CASCADING CASCADING CROSOVER ARRAY τεσσάρων οδηγών

Σας προσφέρει μια απρόσκοπτη, ζωντανή ηχητική σκηνή ανεξάρτητα από το πού κάθεστε στην αίθουσα ακρόασής σας. Δεν υπάρχει γλυκό σημείο – αντίθετα, είναι παντού γύρω σας.

ΥΨΗΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Λειτουργεί με τον πιο μέτριας ισχύος ενισχυτή ή δέκτη. Είτε τα συνδέετε με τον πιο πρόσφατο ψηφιακό επεξεργαστή είτε με το vintage rig σας, απολαμβάνετε αναπαραγωγή ήχου που είναι ευρύχωρη, καθαρή, περιβάλλουσα και ρεαλιστική. Επιπλέον, είναι συμβατό με τις τελευταίες τεχνολογίες ήχου surround Dolby και DTS.

ΜΠΑΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DEEP BASS POLK POWER PORT

Το Power Port® είναι η πατενταρισμένη σχεδίασή μας που μεταφέρει ομαλά τη ροή του αέρα από τη θύρα του ηχείου στην περιοχή ακρόασης. Επεκτείνει επίσης τη συνολική θύρα μπάσων, παρέχοντας μεγαλύτερη επιφάνεια για την εξάλειψη των αναταράξεων και των παραμορφώσεων, για μεγαλύτερο, πιο μουσικό, βαθύ αντίκτυπο στα μπάσα. Επιπλέον, προσφέρει 3dB περισσότερη έξοδο απόκρισης μπάσων από μια παραδοσιακή θύρα.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ HIFI HOME THEATRE SPEAKER

Διαθέτοντας πιστοποίηση Hi-Res, μια νέα ακουστική διάταξη σχεδιασμένης Dynamic Balance, cross-over ακριβείας, μάσκα κατά της διάθλασης, μοντέρνο στυλ ντουλαπιού και αποκλειστική τεχνολογία ενίσχυσης μπάσων Power Port, απολαμβάνετε ανεβασμένο ήχο για ταινίες, τηλεόραση και μουσική σε μια εντελώς ανανεωμένη – φανταστικό σχέδιο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ

Crafter για να καλύψει όλες τις ανάγκες ήχου σας, η σειρά Signature θα ταιριάζει στο σπίτι σας και θα προσφέρει εξαιρετικό ήχο για τα επόμενα χρόνια.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ STYLING

ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΤΟΥΛΑΠΟΥ

Ισχυρό, άκαμπτο και ακουστικά αδρανές περίβλημα μειώνει τα ανεπιθύμητα εσωτερικά στάσιμα κύματα για λιγότερο ακουστό χρωματισμό. Και η μη αντηχητική κατασκευή από MDF Meddite, με επιπλέον στηρίγματα και ελάχιστα παχιά διαφράγματα, εξασφαλίζει έναν πιο ζωντανό ήχο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Polk Audio S60e Μαύρο
  • Tweeter: 2,54 cm High-Res Dome
  • Mid-Bas: 16,5 cm
  • Συχνότητα crossover 2,5 kHz
  • Προτεινόμενη ισχύς ενισχυτή (wpc) 20-300
  • Αντίσταση 8 Ω Απόκριση συχνότητας 36 Hz – 40 kHz
  • Ευαισθησία: 90 dB
  • Βάρος (Kg): 23,59
  • Διαστάσεις (Υ x Π x Β εκ.): 113,03 x 21,59 x 39,88

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 24 κιλά
Dimensions 34 × 22 × 113 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας