Polk Audio S55e Μαύρο
ΝΕΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Είτε αναβαθμίζετε τη ρύθμιση του home cinema με μια προηγμένη διαμόρφωση Atmos είτε απολαμβάνετε μουσική, το Dynamic Balance εξασφαλίζει πλούσιο, καθαρό ήχο πλήρους εμβέλειας, ανεξάρτητα από το τι ακούτε. Αυτή η πατενταρισμένη τεχνολογία εξαλείφει προβλήματα που μειώνουν την απόδοση των ηχείων.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Κώνοι πολυπροπυλενίου ενισχυμένοι με μίκα με περιβλήματα από βουτυλικό καουτσούκ, τεράστιες δομές κεραμικού κινητήρα και αράχνες ινών Conex υψηλής θερμοκρασίας συνδυάζονται για να δημιουργήσουν οδηγούς εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, για καθαρά, καθαρά μπάσα, καλύτερη γραμμικότητα, χαμηλότερη παραμόρφωση και μεγαλύτερη αντοχή.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΗΧΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Το πρόσφατα σχεδιασμένο τουίτερ θόλου Terylene διαθέτει καμπυλόγραμμους διαμορφωτές που επεκτείνουν την απόκριση και χαμηλότερο συντονισμό. Πιστοποιημένο και ικανό να παρέχει 40 kHz για να υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης, ώστε να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε εκεί στο στούντιο ή στην αίθουσα συναυλιών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DEEP BASS POLK POWER PORT

Το Power Port® είναι η πατενταρισμένη σχεδίασή μας που μεταφέρει ομαλά τη ροή του αέρα από τη θύρα του ηχείου στην περιοχή ακρόασης. Επεκτείνει επίσης τη συνολική θύρα μπάσων, παρέχοντας μεγαλύτερη επιφάνεια για την εξάλειψη των αναταράξεων και των παραμορφώσεων, για μεγαλύτερο, πιο μουσικό, βαθύ αντίκτυπο στα μπάσα. Επιπλέον, προσφέρει 3dB περισσότερη έξοδο απόκρισης μπάσων από μια παραδοσιακή θύρα.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ HIFI HOME THEATRE SPEAKER

Διαθέτοντας πιστοποίηση Hi-Res, μια νέα ακουστική διάταξη σχεδιασμένης Dynamic Balance, cross-over ακριβείας, μάσκα κατά της διάθλασης, μοντέρνο στυλ ντουλαπιού και αποκλειστική τεχνολογία ενίσχυσης μπάσων Power Port, απολαμβάνετε ανεβασμένο ήχο για ταινίες, τηλεόραση και μουσική σε μια εντελώς ανανεωμένη – φανταστικό σχέδιο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Polk Audio Signature S55e Black
  • Tweeter: 2,54cm High-Res Dome
  • Mid-Bass: 16,5 cm
  • Συχνότητα Crossover 2,5 kHz
  • Συνιστώμενη ισχύς ενισχ.( wpc) 20-200
  •  Αντίσταση 8 Ω
  • Απόκριση συχν. 40 Hz – 40 kHz
  •  Ευαιισθησία: 90 dB
  • Βάρος (Kg): 19,95
  • Διαστάσεις (Υ x W x D cm): 105,41 x 21,59 x 33,75

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 20 κιλά
Dimensions 34 × 22 × 105 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας