Η οθόνη XT60 μεγιστοποιεί την απόλαυση ταινιών, μουσικής και gaming, με ενεργητικό και δυναμικό ήχο υψηλής ανάλυσης με αβίαστα μπάσα. Ιδανικά για μπροστινό αριστερό και δεξί ή ως πλευρικό ή πίσω περιβάλλον στο home cinema υψηλής απόδοσης, τα ηχεία MXT tower παρέχουν περισσότερα μπάσα και βάθος ήχου από τα ηχεία των βιβλιοθηκών και είναι η καλύτερη επιλογή για τους σοβαρούς λάτρεις των ταινιών και της μουσικής.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Βυθιστείτε στον ήχο HI-RES
Η οθόνη XT60 μεγιστοποιεί την απόλαυση της μουσικής, των ταινιών, της τηλεόρασης και των παιχνιδιών βυθίζοντάς σας σε δυναμικό ήχο υψηλής ανάλυσης με κρυστάλλινα υψηλά και ισχυρά, αβίαστα μπάσα. Ήχος Hi-Res και Dolby Atmos Certified, συμβατό με DTS:X και σε μοντέρνο σχεδιασμό με προσιτή τιμή, το ηχείο MXT60 tower εκπληρώνει την υπόσχεση της Polk για εξαιρετικό ήχο για όλους.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΧΟΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ HI-RES AUDIO
Τα τουίτερ θόλου Terylene της οθόνης XT60 επιτρέπουν αναπαραγωγή πέρα ​​από το εύρος της ανθρώπινης ακοής—μέχρι 40 kHz— διασφαλίζοντας μια ευάερη, καθαρή, υψηλής ποιότητας ενέργεια και ευρυχωρία που όχι μόνο θα ακούτε αλλά και θα αισθάνεστε. Το MXT60 είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε ταινίες υψηλής ανάλυσης, παιχνίδια ή τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες ροής υψηλής ανάλυσης όπως Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz και Spotify HiFi.

ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΕΛΟΣ
ΜΠΑΣΟ ΑΚΟΜΑ
Το Polk ήταν πάντα γνωστό για τα ηχεία που παράγουν αβίαστα μπάσα, το MXT60 δεν αποτελεί εξαίρεση. Ένα δυναμικό γούφερ υψηλής απόδοσης 6,5 ιντσών, δυναμικά ισορροπημένο, ενισχυμένο με διπλούς παθητικούς συντονιστές 6,5 ιντσών, παρέχει καθαρό, ανοιχτό μεσαίο μπάσο και δυνατό, με χαμηλή παραμόρφωση, κάνοντας φωνές και όργανα να ακούγονται καθαρά και τα soundtrack και τη μουσική των ταινιών γεμάτη αντίκτυπο .

Φτιαγμένο με προσοχή
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΚΡΟΑΣΗ
Όλα τα μοντέλα Monitor XT είναι κατασκευασμένα για την απόλαυση καθαρού ήχου: Οι επινικελωμένοι συνδετικοί στύλοι τους εγγυώνται μια άμεση σύνδεση χωρίς απώλειες. Τα ντουλάπια MDF χαμηλής αντήχησης, με κρίσιμο στηριγμένο, απομονώνουν τον ήχο του γούφερ και του τουίτερ χωρίς να προσθέτουν ανεπιθύμητους συντονισμούς. και οι αφαιρούμενες γρίλιες ακριβείας τους ελαχιστοποιούν τις ηχητικές παρεμβολές.

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
DOLBY ATMOS CERTIFIED & DTS:X ΣΥΜΒΑΤΟ
Συμβατό με τους πιο πρόσφατους δέκτες AV με δυνατότητα ήχου Surround Dolby Atmos και DTS:X και ενισχυτές 4 & 8 ohm, το Monitor XT δεν απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό για να προσφέρει εξαιρετικό ήχο. Συνδυάστε τη μονάδα ύψους MXT90 με τη μονάδα MXT60 για να ζήσετε νέες διαστάσεις τρισδιάστατου ήχου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ποσότητα που περιλαμβάνεται 1
 • Πλάτος 7,5″ (19,05 cm)
 • Ύψος 36,4″ (92,5 cm)
 • Βάθος 9,09″ (23,08 cm)
 • Βάρος 20Ibs/9,07kg
 • Συμπλήρωμα οδήγησης • (1) 1″ (2,54 cm) Tweeter με θόλο από τερυλένιο
 • (1) Χάρτινο Woofer 6,5″ (16,51 cm) Bi-laminate
 • Καλοριφέρ μπάσων (2) 6,5″ (16,51 cm) Παθητικά καλοριφέρ μπάσων
 • Εμπέδηση Συμβατό με εξόδους 4 και 8 ohm
 • Τύπος τοποθέτησης 1/4″ 20 ένθετο με σπείρωμα ή κρεμάστρα κλειδαρότρυπας
 • Συχνότητα Crossover 2200 Hz
 • Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτή ανά κανάλι 25 watt → 200 watts
 • Είσοδοι ηχείων (1) Ζεύγος επινικελωμένων στύλων δεσίματος 5 κατευθύνσεων

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 9 κιλά
Dimensions 23 × 19 × 92 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας