Σχεδιασμένο για να φέρει τη μεγάλη εμπειρία θέατρου ήχου surround και μουσικής στην άνεση του σαλονιού σας, απολαύστε ανεβασμένο ήχο για ταινίες, τηλεόραση και μουσική σε ένα εντελώς επανασχεδιασμένο σχέδιο.

ΝΕΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Είτε αναβαθμίζετε τη ρύθμιση του home cinema με μια προηγμένη διαμόρφωση Atmos είτε απολαμβάνετε μουσική, το Dynamic Balance εξασφαλίζει πλούσιο, καθαρό ήχο πλήρους εμβέλειας, ανεξάρτητα από το τι ακούτε. Αυτή η πατενταρισμένη τεχνολογία αναλύει ολόκληρο το ηλεκτροακουστικό και μηχανικό σύστημα του ηχείου για βελτιωμένη επιλογή υλικού και πιο αποτελεσματική γεωμετρία. Εντοπίζει και εξαλείφει ζητήματα που μειώνουν την απόδοση των ηχείων πριν γίνουν μέρος του τελικού προϊόντος.

ΥΨΗΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Λειτουργεί με τον πιο μέτριας ισχύος ενισχυτή ή δέκτη. Είτε τα συνδέετε με τον πιο πρόσφατο ψηφιακό επεξεργαστή είτε με το vintage rig σας, απολαμβάνετε αναπαραγωγή ήχου που είναι ευρύχωρη, καθαρή, περιβάλλουσα και ρεαλιστική. Επιπλέον, είναι συμβατό με τις τελευταίες τεχνολογίες ήχου surround Dolby και DTS.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΑΘΙΩΝ ΜΠΑΣΩΝ POWER PORT

ΜΠΑΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ

Το Power Port® είναι η πατενταρισμένη σχεδίασή μας που μεταφέρει ομαλά τη ροή του αέρα από τη θύρα του ηχείου στην περιοχή ακρόασης. Επεκτείνει επίσης τη συνολική θύρα μπάσων, παρέχοντας μεγαλύτερη επιφάνεια για την εξάλειψη των αναταράξεων και των παραμορφώσεων, για μεγαλύτερο, πιο μουσικό, βαθύ αντίκτυπο στα μπάσα. Επιπλέον, προσφέρει 3dB περισσότερη έξοδο απόκρισης μπάσων από μια παραδοσιακή θύρα.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Κώνοι πολυπροπυλενίου ενισχυμένοι με μίκα με περιβλήματα από βουτυλικό καουτσούκ, τεράστιες δομές κεραμικού κινητήρα και αράχνες ινών Conex υψηλής θερμοκρασίας συνδυάζονται για να δημιουργήσουν οδηγούς εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, για καθαρά, καθαρά μπάσα, καλύτερη γραμμικότητα, χαμηλότερη παραμόρφωση και μεγαλύτερη αντοχή.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Tweeter: 2,54cm High-Res Dome
  •  Mid-Bass: 13,34 cm
  • Συχνότητα Crossover 2,5 kHz
  • Συνιστώμενη ισχύς ενισχ.( wpc) 20-150
  •  Αντίσταση 8 Ω
  •  Απόκριση συχν. 42 Hz – 40 kHz
  • Ευαιισθησία: 89 dB
  • Βάρος (Kg): 14,51
  • Διαστάσεις (Υ x W x D cm): 95,00 x 19,05 x 27,69

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 15 κιλά
Dimensions 28 × 19 × 95 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας