Το Vestia N°2 είναι ένα επιδαπέδιο ηχείο 3 δρόμων ανάκλασης μπάσων που συνδυάζει την κομψότητα ενός διακριτικού σχεδιασμού με τη φινέτσα ενός σύγχρονου ηχείου υψηλής πιστότητας. Συνδυάζει τεχνολογίες Focal, όπως ο κώνος Slatefiber που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένες ίνες άνθρακα στα εργαστήρια στη Γαλλία και το tweeter TAM με ανεστραμμένο θόλο σχήματος «M» για τα πρίμα. Οι κεκλιμένες βάσεις στα μεγάφωνα σημαίνουν ότι η ηχητική σκηνή μπορεί να εστιαστεί στον ακροατή (Time Alignment), για ακόμα μεγαλύτερη εικόνα και συγκίνηση. Χάρη σε μια επιλογή από αρμονικά και εκλεπτυσμένα φινιρίσματα – μαύρο ή άσπρο μπροστινό πάνελ σε εφέ δέρματος, μαύρα γυαλιστερά πλαϊνά πάνελ, σκούρο ξύλο ή ανοιχτόχρωμο ξύλο – αυτά τα ηχεία μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Το Vestia N°2 είναι ιδανικό για δωμάτια από 20μ², με συνιστώμενη απόσταση ακρόασης 3 μέτρα. Μπορεί να συνδυαστεί με το υπογούφερ SUB 600P για σύστημα ακόμα υψηλότερης απόδοσης στις χαμηλές συχνότητες.

Κώνος από Slatefiber
Η τεχνολογία Slatefiber είναι μια αποκλειστικότητα της Focal και περιλαμβάνει τη χρήση ανακυκλωμένων, μη υφασμένων ινών άνθρακα που εφαρμόζονται ως σάντουιτς μεταξύ δύο στρωμάτων θερμοπλαστικού πολυμερούς. Στην προσπάθειά τους για τελειότητα, οι μηχανικοί της Focal επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μη υφασμένες ίνες άνθρακα, όλες στραμμένες προς την ίδια κατεύθυνση για να επιτύχουν ακόμη μεγαλύτερη ακαμψία, καλύτερη απόσβεση αλλά και να παραμένει σε χαμηλό βάρος – τα τρία «ουσιώδη» στοιχεία ενός εξαιρετικού μεγαφώνου. Ο κώνος Slatefiber κατασκευάζεται στη Γαλλία στα εργαστήρια της Focal.

Τweeter TAM με ανεστραμμένο θόλο σχήματος «Μ»
Κατασκευασμένο επίσης στη Γαλλία στα εργαστήρια της Focal, αυτό το tweeter αποτελείται από έναν ανεστραμμένο κώνο θόλου, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου/μαγνήσιου και διαμορφωμένο στο περίφημο σχήμα «M» – αποκλειστικότητα της Focal. Αυτό το προφίλ του προσδίδει μεγαλύτερη ακαμψία, μειώνοντας την παραμόρφωση, με μεγαλύτερη γωνία διάχυσης. Προσφέρει ακόμα πιο διάφανα πρίμα. Τα ηχεία Vestia διαθέτουν αεραγωγό στο μπροστινό μέρος, επιπλέον ενός στο πίσω μέρος για δυνατό και ελεγχόμενο μπάσο, που ενισχύει το βάθος της ηχητικής σκηνής.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Type : 3 way bass-reflex floor speaker
 • Speakers : 16.5 cm Slatefiber woofer, 16.5 cm Slatefiber midbass, 25 mm Al/Mg tweeter with inverted TAM dome
 • Sensitivity (2.83V/1m) : 91.5dB
 • Frequency response (+/-3dB) : 47Hz – 30kHz
 • Low frequency point (-6dB) : 37Hz
 • Rated impedance : 8 Ω
 • Minimum impedance : 3 Ω
 • Recommended amplifier power : 40 – 250W
 • Crossover frequency : 280Hz / 2.800Hz
 • Dimensions (WxWxH) : 25.6×37.1×101.2cm
 • Net weight (with grille) : 22kg
 • Packing dimensions (WxWxD) : 31×47.5x111cm
 • Net weight (with packaging) : 26kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 26 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας