To Theva N2 είναι ένα ηχείο δαπέδου με πολύ λεπτές γραμμές λόγω της σχεδίασης με woofer 5” (13cm), το πρώτο ηχείο της Focal με αυτή τη σχεδίαση. Με την λεπτή και διακριτική του παρουσία, είναι μια κομψή προσθήκη σε κάθε δωμάτιο η σαλόνι. Το tweeter με τεχνολογία TNF προσφέρει ένα καθαρό και μελωδικό ήχο. Ο συνδυασμός δε με το woofer από υλικό Slatefiber και την τέλεια χρονική λειτουργία των μονάδων λόγω της κλίσης της ειδικής βάσης του ηχείου, προσφέρει στον ακροατή μια ρεαλιστική εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας με μπάσο χωρίς περιορισμούς. Η σειρά Theva κατασκευάζεται στην Γαλλία και προσφέρει μια σχεδίαση που είναι μοντέρνα και διαχρονική με πολλές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η δημιουργία ενός εξαιρετικού Stereo συστήματος η Home Cinema ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη και με τόσο υψηλή πιστότητα. Απλά ανακαλύψτε και ακούστε τα Focal Theva N°1, Theva N°2, Theva N°3, Theva N°3-D, Theva Center, Theva Surround καθώς και το Subwoofer SUB 600P!

Λεπτομερής ήχος με κώνο Slatefiber
Αποκλειστικότητα στο Focal με κατασκευή στη Γαλλία, ο κώνος Slatefiber αποτελείται από ανακυκλωμένες ίνες άνθρακα που εφαρμόζονται ως γέμιση ανάμεσα σε δύο στρώσεις θερμοπλαστικού πολυμερούς. Στην προσπάθειά τους για τελειότητα, οι μηχανικοί της Focal επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μη υφασμένες ίνες άνθρακα, όλες στραμμένες προς την ίδια κατεύθυνση για να επιτύχουν, μεγαλύτερη ακαμψία, καλύτερη απόσβεση και μικρό βάρος – τα ουσιώδηχαρακτηριτικά ενός σπουδαίου μεγαφώνου. Γνωστός για την αναπαραγωγή πλούσιου, δυναμικού και ισορροπημένου ήχου, αυτός ο αποκλειστικός κώνος διατίθεται σε πολυάριθμα προϊόντα της Focal σε σειρές ηχείως Home Audio, Studio αλλά και αυτοκινήτου.

Tweeter TNF για εξαιρετικά πρίμα
Κατασκευασμένο από την Focal στη Γαλλία, το tweeter αλουμινίου/μαγνήσιου TNF με ανεστραμμένο θόλο, προσφέρει διάφανα και μαλακά πρίμα. Το περίβλημα που συνδέει τον θόλο με τη βάση του, χρησιμοποιεί ένα ειδικό υλικό που ονομάζεται Poron. Αυτή η τεχνολογία προέρχεται απευθείας από το διάσημο tweeter Βηρύλλιο της σειράς Utopia και μειώνει την παραμόρφωση κατά ένα τρίτο μεταξύ 2000Hz και 3000Hz, εκεί όπου το αυτί του ανθρώπου είναι πολύ ευαίσθητο. Αυτό το tweeter εγγυάται μια εντυπωσιακά σταθερή και εκτεταμένη ηχητικά σκηνή.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τύπος : Ηχείο δαπέδου Bass-reflex 3 δρόμων
 • Ηχεία ηχείων : 2 x 5″ (13cm) Slatefiber bass 5″ (13cm) Slatefiber midrange – 1″ (25mm) Al/Mg inverted dome TNF tweeter
 • Ευαισθησία : 90dB
 • Εύρος ζώνης : 53 – 28kHz
 • Αποκοπή χαμηλών συχνοτήτων : 44
 • Ονομαστική αντίσταση : 8 Ω
 • Ελάχιστη αντίσταση : 2,9 Ω
 • Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτή : 40 – 200W
 • Συχνότητα διέλευσης : 280Hz / 2900Hz
 • Διαστάσεις : 93.1×19.1×35.2cm
 • Καθαρό βάρος (με γρίλια) : 17kg
 • Διαστάσεις κουτιού : 105x32x48cm
 • Καθαρό βάρος: 21kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 21 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας