Το FORUS 55 αμφισβητεί τον κανόνα, αποδεικνύοντας ότι ο κορυφαίος ήχος δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από υψηλή τιμή. Συνδέστε τα σε έναν ενισχυτή και θα είστε έτοιμοι μέσα σε λίγα λεπτά, έτοιμοι να ζήσετε την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει το αληθινό στερεοφωνικό σύστημα με πλήρη ποιότητα! Συνδέστε την τηλεόρασή σας στον ενισχυτή σας και παρακολουθήστε οτιδήποτε – ακόμη και αυτό το μακροσκελές, βραβευμένο γαλλικό έργο θα σας καθηλώσει. Παιχνίδι; Δοκιμάστε το με αυτά τα ηχεία και το Call of Duty γίνεται σχεδόν υπερβολικά ζωντανό. Αυτά τα ηχεία δεν ακούγονται απλώς όμορφα, αλλά και φαίνονται. Χρησιμοποιώντας δύο γούφερ 5 ιντσών, διατηρήσαμε τις διαστάσεις αυτών των ηχείων όσο το δυνατόν πιο συμπαγείς, ενώ παράλληλα ανεβάσαμε την ποιότητα του ήχου στα ύψη.

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μουσικής, αυτά τα ηχεία παρέχουν πλούσιο, λεπτομερή ήχο που ξεπερνά την τιμή τους. Οι προσαρμοσμένοι οδηγοί εξασφαλίζουν ότι θα έχετε κάθε δυνατή απόδοση για το χρήμα σας. Ένα στιβαρό μπροστινό διάφραγμα μειώνει τους κραδασμούς, παρέχοντας έναν ήχο που είναι τόσο σταθερός όσο και συγκλονιστικός, και οι επιχρυσωμένοι ακροδέκτες εγγυώνται διαρκή ποιότητα, κάνοντας κάθε ρυθμό να χτυπάει στο σπίτι, κάθε φορά. Είτε συνδυάζεται με ένα παραδοσιακό σύστημα είτε με μια σύγχρονη ρύθμιση ροής, περιμένετε ποιότητα ήχου που είναι αρκετές οκτάβες πάνω από το τυπικό έξυπνο ηχείο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μπάσο/Μέση περιοχή 2 x 5,25″
  • Εύρος συχνοτήτων 45-20.000 Hz ± 3dBIένταση 4 ohmΕυαισθησία 88 db
  • Ακροδέκτες Επίχρυσες συνδέσεις
  • Περιλαμβάνονται μπροστινά καλύμματα (μαγνητικά), λαστιχένια πόδια
  • Φινίρισμα Μαύρο, λευκό, καρυδιά (PVC)
  • Διαστάσεις (ΜxΥxΒ) 17 x 86 x 26,6 cm

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 24 κιλά
Dimensions 17 × 26,6 × 86 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας