Το Borea BR03 είναι σχεδιασμένο για να τοποθετείται σε ειδική βάση (S02 ή S04) και είναι εξοπλισμένο με ένα tweeteter μεταξωτού θόλου 25mm EFS και έναν οδηγό μεσαίων/βαθών 16cm.

Η μη επεξεργασμένη μεμβράνη από χαρτί κυτταρίνης, που αναπτύχθηκε για τη σειρά Esprit Ez, προσδίδει φυσικό ήχο χωρίς αποχρώσεις. Η φωνητική περιοχή διατηρεί όλη την έντασή της και οι χαμηλές συχνότητες τον συνήθη δυναμισμό τους, χωρίς ποτέ να δημιουργείται κόπωση στην ακρόαση.

Αυτό το μέγεθος συνιστάται ιδιαίτερα για αφοσιωμένους ακροατές που αναζητούν την απόδοση ενός ηχείου δαπέδου σε συμπαγή σχεδιασμό. Από τις πρώτες κιόλας νότες, το BR03 εντυπωσιάζει με την ενέργειά του, την απόδοση βαθιών τόνων και τη διαχείριση ισχύος.

Αυτό το ηχείο θα ταιριάξει τέλεια σε χώρους που κυμαίνονται από 15 έως 30m2

Μια διάχυση σε όλο το δωμάτιο

Το τουίτερ της σειράς Borea είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα επόμενης γενιάς που ονομάζεται EFS* (Efficient Flow System).

Βασίζεται στη σύνδεση ενός μεταξωτού θόλου 25 mm, γνωστού για την ουδετερότητά του, με ένα βύσμα φάσης που αναπτύχθηκε ειδικά για την ομογενοποίηση της διάχυσης υψηλών συχνοτήτων. Αυτό το σύστημα μειώνει σημαντικά την κατευθυντικότητα, ανεξάρτητα από τη θέση ακρόασης στο δωμάτιο.

Ο θόλος τοποθετείται στο εσωτερικό της μερικής φόρτισης του κέρατος, μειώνοντας τις ανακλάσεις και επιτρέποντας την καθαρή αναπαραγωγή των υψηλών συχνοτήτων. Αυτός ο μορφοτροπέας τροφοδοτείται από ένα μοτέρ νεοδυμίου που παράγει υψηλή μαγνητική ισχύ σε συμπαγές μέγεθος. Συνδέεται με ένα σύστημα ψύξης, εξασφαλίζοντας καλύτερη διαχείριση ισχύος.

Μεσαίο φάσμα σε φυσική κυτταρίνη

Μοναδική τονικότητα

Η σειρά Borea, κληρονόμος των τεχνολογικών καινοτομιών του Esprit Ez, ενσωματώνει επίσης έναν οδηγό μεσαίων συχνοτήτων με μεμβράνη από 100% φυσικό χαρτί κυτταρίνης, που δεν δέχεται καμία επιφανειακή επεξεργασία. Αυτή η χάρτινη μεμβράνη, μοναδική στην TRIANGLE, αποφεύγει κάθε χρωματισμό των ενδιάμεσων συχνοτήτων και μεταφέρει τις φωνές με εκπληκτικό ρεαλισμό και τονικότητα.

Σε μια συνεχή επιδίωξη της τελειότητας, το προφίλ του κώνου επανασχεδιάστηκε επίσης για να βελτιώσει την ακαμψία και τώρα παρέχει μια εκτεταμένη απόκριση συχνότητας.

Στο τρίποδο stander δαπέδου, ο οδηγός μεσαίων συχνοτήτων ενσωματώνει μια μικρή πτύχωση περιφερειακής ανάρτησης μικρής διαδρομής, για την οποία είναι γνωστή η Triangle. Πολύ άκαμπτη και τέλεια προσαρμοσμένη στον οδηγό με ανάρτηση μικρής διαδρομής, επιτρέπει τον τέλειο έλεγχο της κίνησης των κινούμενων στοιχείων, εξασφαλίζοντας έτσι φωνητικά με φυσικό ήχο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • αριθμός οδηγών 3
  • αριθμός τρόπων 2
  • ευαισθησία 90 dB/W/m
  • εύρος συχνοτήτων 46 Hz – 22 KHz (+/- 3 dB)
  • Διαχείριση ισχύος 100 W
  • ονομαστική αντίσταση 8 Ω
  • ελάχιστη αντίσταση 4,2 Ω
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 206 x 314 x 380 mm
  • ΒΑΡΟΣ 7 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 7 κιλά
Dimensions 20,6 × 31,4 × 38 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας