Σχεδιασμός ραφιού για τοποθέτηση σε ειδική βάση (S02 ή S04), το Borea BR03 είναι εξοπλισμένο με tweeter από μεταξωτό θόλο EFS 25 mm και πρόγραμμα οδήγησης μεσαίου/μπάσου 16 cm.

Η μη επεξεργασμένη μεμβράνη χαρτιού κυτταρίνης, που αναπτύχθηκε για τη σειρά Esprit Ez, προσδίδει φυσικό ήχο χωρίς χρωματισμό. Το φωνητικό εύρος διατηρεί όλη την έντασή του και οι χαμηλές συχνότητες τον συνηθισμένο δυναμισμό τους χωρίς ποτέ να προκαλούν κούραση στην ακρόαση.

Αυτό το μέγεθος συνιστάται ιδιαίτερα για αφοσιωμένους ακροατές που αναζητούν την απόδοση ενός δαπέδου σε συμπαγή σχεδιασμό. Από τις πρώτες κιόλας νότες, το BR03 εντυπωσιάζει με την ενέργειά του, την παράδοση βαθιών νότων και την ισχύ του χειρισμού.

Αυτό το ηχείο ταιριάζει τέλεια σε δωμάτια που κυμαίνονται από 15 έως 30 m2

Διάχυση σε όλο το δωμάτιο

Το tweeter της σειράς Borea είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα επόμενης γενιάς που ονομάζεται EFS* (Efficient Flow System).

Βασίζεται στη σύνδεση ενός μεταξωτού θόλου 25 mm, γνωστού για την ουδετερότητά του, με ένα βύσμα φάσης που έχει αναπτυχθεί ειδικά για να ομογενοποιήσει τη διάχυση υψηλής συχνότητας. Αυτό το σύστημα μειώνει σημαντικά την κατευθυντικότητα ανεξάρτητα από τη θέση ακρόασης στο δωμάτιο.

Ο θόλος τοποθετείται μέσα στη μερική φόρτιση της κόρνας, μειώνοντας τις αντανακλάσεις και επιτρέποντας μια σαφή αναπαραγωγή των υψηλών συχνοτήτων. Αυτός ο μορφοτροπέας τροφοδοτείται από έναν κινητήρα νεοδυμίου που παράγει υψηλή μαγνητική ισχύ σε μικρό μέγεθος. Συνδυάζεται με σύστημα ψύξης, εξασφαλίζοντας καλύτερο χειρισμό ισχύος.

Μεσαίας κατηγορίας σε φυσική κυτταρίνη

Μοναδική τονικότητα

Η σειρά Borea, κληρονόμος των τεχνολογικών καινοτομιών Esprit Ez, ενσωματώνει επίσης έναν οδηγό μεσαίας κατηγορίας με μεμβράνη κατασκευασμένη από 100% φυσικό χαρτί κυτταρίνης, χωρίς επεξεργασία επιφάνειας. Αυτή η χάρτινη μεμβράνη, μοναδική για το TRIANGLE, αποφεύγει κάθε χρωματισμό των ενδιάμεσων συχνοτήτων και μεταφέρει τις φωνές με εκπληκτικό ρεαλισμό και τονικότητα.

Σε μια συνεχή επιδίωξη της αριστείας, το προφίλ του κώνου επανασχεδιάστηκε επίσης για να βελτιώσει την ακαμψία και τώρα παρέχει εκτεταμένη απόκριση συχνότητας.

Στο ανάρτηση δαπέδου τριών κατευθύνσεων, ο οδηγός μεσαίας κατηγορίας ενσωματώνει μια μικρή πιέτα περιφερειακή ανάρτηση μικρής διαδρομής, για την οποία είναι γνωστή η Triangle. Πολύ άκαμπτο και τέλεια προσαρμοσμένο στον οδηγό με σύντομη ανάρτηση ταξιδιού, επιτρέπει τον τέλειο έλεγχο της κίνησης των κινούμενων στοιχείων, εξασφαλίζοντας έτσι φωνητικά με φυσικό ήχο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • αριθμός προγραμμάτων οδήγησης 3
  • αριθμός τρόπων 2
  • ευαισθησία 90 dB/W/m
  • εύρος συχνοτήτων 46 Hz – 22 KHz (+/- 3 dB)
  • χειρισμός ισχύος 100 W
  • ονομαστική αντίσταση 8 Ω
  • ελάχιστη αντίσταση 4,2 Ω
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 206 x 314 x 380 mm
  • ΒΑΡΟΣ 7 κιλά

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 7 κιλά
Dimensions 20,6 × 31,4 × 38 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας