Τα ηχεία SVS Ultra Bookshelf είναι η σπάνια σχεδίαση ηχείων που προσφέρει ήχο πλήρους εμβέλειας και εκτεταμένο ηχητικό στάδιο με τέλεια ακρίβεια και ακριβή απεικόνιση. Ένας πραγματικός ομιλητής ποιότητας αναφοράς, ενώ οι οπαδοί των ηχείων οικιακού κινηματογράφου επαινούν τη δυναμική που ενισχύει το δωμάτιο και την απόδοση των μπάσων. Πρόκειται για ένα εκπληκτικά ισορροπημένο ηχείο που ακτινοβολεί ακουστική ισχύ, ενώ παράγει τις καλύτερες λεπτομέρειες με ακρίβεια και εκλεπτυσμό.

Κάθε στοιχείο σχεδίασης των ηχείων SVS Ultra Bookshelf εξετάστηκε για να επιτύχει απόδοση ήχου χωρίς αντικείμενο και ποιότητα κατασκευής για να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό μεγάφωνο . Αμέτρητες σχεδιαστικές καινοτομίες και υλικά κατασκευής παγκόσμιας κλάσης οδηγούν σε ποιότητα ήχου αναφοράς και εκπληκτική δυναμική που συνήθως προορίζεται για τα πιο ακριβά ηχεία στον κόσμο.

Είτε χειρίζεστε τον ζεστό και ελκυστικό ήχο του βινυλίου είτε το απαιτητικό, πολυστρωματικό soundtrack μιας ταινίας δράσης, τα ηχεία Ultra Bookshelf προσφέρουν μια ισχυρή και πειστική εμπειρία ήχου και συγκαταλέγονται στις κορυφαίες επενδύσεις ήχου σε οποιαδήποτε τιμή.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 1″ Tweeter
  • 6.5″ Midrange
  • Απόκριση Συχνότητας 45 Hz-32 kHz (+/-3 dB)
  • Αντίσταση 8 ohms
  • Ευαισθησία 87 dB
  • Ισχύς 20-150 watts

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 9 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας