Τα Speaker Box 5S2 είναι σεβαστά για τον εξαιρετικό ήχο τους, ευρύ, ευρύχωρο, λεπτομερές και με δυνατά μπάσα, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν κάθε λάτρη της μουσικής από την πρώτη στιγμή.  Κανένα άλλο ηχείο στην κατηγορία των 500€ δεν μπορεί να προσφέρει την ανώτερη ποιότητα ήχου του Speaker Box 5S2, ενώ κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ευρώπη! Με το Speaker Box 5S2 δημιουργήσαμε ένα ηχείο monitor που θα ικανοποιήσει τους ακουόφιλους αλλά και τους επαγγελματίες μουσικούς. Κατά τη δημιουργία του Spea-ker Box 5S χρησιμοποιήθηκαν μόνο υλικά υψηλής ποιότητας. Ένα τουίτερ με μεταξωτό θόλο 25 mm αποδίδει κρυστάλλινα-καθαρά υψηλά, ο κώνος από υαλοβάμβακα 150 mm δίνει γεμάτες και πλούσιες μεσαίες συχνότητες, καθώς και δυνατά και σφιχτά μπάσα. κάθε ηχείο μας πρέπει να αντέχει σε δοκιμές ακραίων συνθηκών για να διασφαλιστεί ότι ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα μας. Μια πολύ ειδική, ανθεκτική και φιλική προς το περιβάλλον κόλλα έχει χρησιμοποιηθεί για τη συγκράτηση του περιβλήματος και την αποφυγή τυχόν διαρροών.

Η συνιστώμενη ισχύς του ενισχυτή εκτιμάται μεταξύ 10 – 150 Watt RMS, όπου ισχύει όπως για κάθε ηχείο: όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς ενός ενισχυτή τόσο λιγότερη παραμόρφωση μπορεί να βρεθεί σε χαμηλότερες εντάσεις. Ενισχυτές με μικρότερη ισχύ οδηγούνται στα όριά τους πιο γρήγορα σε χαμηλότερες εντάσεις, ενώ έχουν μεγαλύτερη παραμόρφωση όταν φτάνουν στην κορυφή τους, αυτό μπορεί να βλάψει οποιοδήποτε ηχείο!

Το Speaker Box 5S2 εγγυάται υπέροχο και ασυναγώνιστο ήχο σε πολύ ελκυστική τιμή!

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Audiophile bass-reflex σχεδιασμός

– Εκλεπτυσμένη εσωτερική αντιστήριξη

– Εξαιρετικά άκαμπτο μη αντηχητικό περίβλημα MDF

– Audiophile απευθείας ενσύρματο crossover – χωρίς PCB!

– Συγκόλληση χωρίς Leed

– Οικολογική κόλλα από την Kleiberit

– Πραγματικά ξύλινα φινιρίσματα σε 3 επιλογές

– Ακουστικά διαφανές μπροστινό κάλυμμα με μαγνητική στερέωση

– Επίχρυσος ακροδέκτης ηχείων (μονή καλωδίωση)

– Χειροποίητο στην Ευρώπη

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5 κιλά
Dimensions 271 × 215 × 160 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας