Συμπαγής και προσιτή, η οθόνη XT15 μεγιστοποιεί την απόλαυση μουσικής, gaming και ταινιών με ενεργητικό ήχο υψηλής ανάλυσης με αβίαστα μπάσα. Χρησιμοποιήστε το MXT15 για μπροστινά αριστερά και δεξιά κανάλια ή ως πλαϊνά ή surround ηχεία. Είναι επίσης επιτοίχια επιτρέποντας την ευέλικτη τοποθέτηση.

COMPACT ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,
ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Η οθόνη XT15 μεγιστοποιεί την απόλαυση μουσικής, ταινιών, τηλεόρασης και παιχνιδιών με δυναμικό ήχο υψηλής ανάλυσης με αβίαστα μπάσα. Ήχος Hi-Res και Dolby Atmos Certified, συμβατό με DTS:X και σε προσιτή σχεδίαση με δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο που μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε, το MXT15 εκπληρώνει την υπόσχεση της Polk για εξαιρετικό ήχο για όλους.

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
HI-RES AUDIO ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Τα τουίτερ θόλου Terylene της οθόνης XT15 επιτρέπουν την αναπαραγωγή πέρα ​​από το εύρος της ανθρώπινης ακοής—μέχρι 40 kHz— εξασφαλίζοντας μια ευάερη, καθαρή, υψηλής ποιότητας ενέργεια και ευρυχωρία που όχι μόνο θα ακούτε αλλά και θα αισθάνεστε. Το MXT15 είναι ένα τέλειο σετ ηχείων για να απολαμβάνετε ταινίες υψηλής ανάλυσης, παιχνίδια ή τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες ροής υψηλής ανάλυσης όπως Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz και Spotify HiFi.

ΧΑΜΗΛΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΣΟ
Το Polk ήταν πάντα γνωστό για τα ηχεία που παράγουν αβίαστα μπάσα που είναι εκπληκτικά για το μέγεθός τους. Το MXT15 δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα υψηλής απόδοσης, δυναμικά ισορροπημένα γούφερ Beefy 5,25 ιντσών παρέχουν καθαρά, ανοιχτά, μεσαίας κλίμακας και δυνατά μπάσα, με απόκριση, με χαμηλή παραμόρφωση—κάνοντας φωνές και όργανα να ακούγονται καθαρά και τα soundtrack και τη μουσική ταινιών να γεμίζουν με αντίκτυπο.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ
DOLBY ATMOS CERTIFIED & DTS:X ΣΥΜΒΑΤΟ
Συμβατό με τους πιο πρόσφατους δέκτες AV με δυνατότητα ήχου Surround Dolby Atmos και DTS:X και ενισχυτές 4 & 8 ohm, το Monitor XT δεν απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό για να προσφέρει εξαιρετικό ήχο.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΚΡΟΑΣΗ
Όλα τα μοντέλα Monitor XT είναι κατασκευασμένα για την απόλαυση καθαρού ήχου: Οι επινικελωμένοι σύνδεσμοι τους εγγυώνται μια άμεση σύνδεση χωρίς απώλειες. Τα ντουλάπια από MDF με κρίσιμη στήριξη απομονώνουν τον ήχο του γούφερ και του τουίτερ χωρίς να προσθέτουν ανεπιθύμητους συντονισμούς. και οι αφαιρούμενες γρίλιες ακριβείας τους ελαχιστοποιούν τις ηχητικές παρεμβολές.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Πλάτος 6,5″ (16,51 cm)
 • Βάθος 7,18″ (18,24 cm)
 • Βάρος 9Ibs/4,08kg
 • Συμπλήρωμα οδήγησης μπροστινής διάταξης • (1) 1″ (2,54 cm) Tweeter Dome Terylene
 • (1) Χάρτινο Woofer 5,25″ (13,43 cm) Bi-laminate
 • Εμπέδηση Συμβατό με εξόδους 4 και 8 ohm
 • Συνολική απόκριση συχνότητας 48Hz → 40.000Hz
 • Μέγιστη ευαισθησία (1 watt @ 1 μέτρο) 86dB
 • Συχνότητα Crossover 2200Hz
 • Τύπος τοποθέτησης 1/4″ 20 ένθετο με σπείρωμα ή κρεμάστρα κλειδαρότρυπας
 • Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτή ανά κανάλι 30 → 150 W
 • Είσοδοι ηχείων (1) Ζεύγος επινικελωμένων στύλων δεσίματος 5 κατευθύνσεων

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 4 κιλά
Dimensions 16 × 18 × 27 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας