Κατασκευασμένο για να φέρει τη μεγάλη εμπειρία θέατρου ήχου surround και μουσικής στην άνεση του σαλονιού σας, το ηχείο βιβλιοθηκών Polk Signature S20 αναβαθμίζει τον ήχο για ταινίες, τηλεόραση και μουσική σε ένα εντελώς επανασχεδιασμένο σχέδιο.
ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΧΟΣ ΠΛΗΡΗΣ εμβέλειας

ΝΕΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Είτε αναβαθμίζετε τη ρύθμιση του home cinema με μια προηγμένη διαμόρφωση Atmos είτε απολαμβάνετε μουσική, το Dynamic Balance εξασφαλίζει πλούσιο, καθαρό ήχο πλήρους εμβέλειας, ανεξάρτητα από το τι ακούτε. Αυτή η πατενταρισμένη τεχνολογία αναλύει ολόκληρο το ηλεκτροακουστικό και μηχανικό σύστημα του ηχείου για βελτιωμένη επιλογή υλικού και πιο αποτελεσματική γεωμετρία.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΗΧΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Το πρόσφατα σχεδιασμένο τουίτερ θόλου Terylene διαθέτει καμπυλόγραμμους διαμορφωτές που επεκτείνουν την απόκριση και χαμηλότερο συντονισμό. Η ισχυρή κεραμική δομή του κινητήρα του μειώνει επίσης τον συντονισμό του συστήματος και επεκτείνει την απόκριση χαμηλής συχνότητας για καλύτερη διασπορά στο κρίσιμο μεσαίο, παρέχοντας σαφή και λεπτομερή απόκριση υψηλής συχνότητας για ρεαλιστική αναπαραγωγή φωνητικών και οργάνων. Πιστοποιημένο και ικανό να παρέχει 40 kHz για να υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης, ώστε να νιώθετε σαν να βρίσκεστε εκεί στο στούντιο ή στην αίθουσα συναυλιών.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Κώνοι πολυπροπυλενίου ενισχυμένοι με μίκα με περιβλήματα από βουτυλικό καουτσούκ, τεράστιες δομές κεραμικού κινητήρα και αράχνες ινών Conex υψηλής θερμοκρασίας συνδυάζονται για να δημιουργήσουν οδηγούς εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, για καθαρά, καθαρά μπάσα, καλύτερη γραμμικότητα, χαμηλότερη παραμόρφωση και μεγαλύτερη αντοχή.

ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ
ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΤΟΥΛΑΠΟΥ

Ισχυρό, άκαμπτο και ακουστικά αδρανές περίβλημα μειώνει τα ανεπιθύμητα εσωτερικά στάσιμα κύματα για λιγότερο ακουστό χρωματισμό. Και η μη αντηχητική κατασκευή από MDF Meddite, με επιπλέον στηρίγματα και ελάχιστα παχιά διαφράγματα, εξασφαλίζει έναν πιο ζωντανό ήχο.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ HIFI HOME THEATRE SPEAKER

Διαθέτοντας πιστοποίηση Hi-Res, μια νέα ακουστική διάταξη σχεδιασμένης Dynamic Balance, cross-over ακριβείας, μάσκα κατά της διάθλασης, μοντέρνο στυλ ντουλαπιού και αποκλειστική τεχνολογία ενίσχυσης μπάσων Power Port, απολαμβάνετε ανεβασμένο ήχο για ταινίες, τηλεόραση και μουσική σε μια εντελώς ανανεωμένη – φανταστικό σχέδιο. Polk—περιμένετε υπέροχο ήχο

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Tweeter: 2,54cm Terylene High-Res Dome
  • Mid-Bass: 16,5 cm
  • Συνιστώμενη ισχύς ενισχ.( wpc) 20-125
  • EWT Αντίσταση 8 Ω
  •  Απόκριση συχν. 44 Hz – 40 kHz
  • Ευαιισθησία: 88 dB
  • Διαστάσεις (Υ x W x D cm): 37,59 x 21,59 x 35,05

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 8 κιλά
Dimensions 35,5 × 22 × 37,5 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας