Το Martin Logan Motion MP10 ειναι επιτοιχιο ηχειο (στον τοίχο) ή οροφης (στην οροφή) κυριως για εφαρμογες home cinema, με fiberglass woofer 5.5″ και folden motion tweeter 1 “x1.4”. Για χρηση με ενισχυτες ισχυος 20-200 watt.

Εγγυηση Αντιπροσωπείας. Δυνατοτητα δοσεων.

Το καινοτόμο σχήμα και το σύστημα τοποθέτησης του Motion® MP10 του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο βιβλιοθήκης με μικρό βάθος ή να τοποθετηθεί στον τοίχο με τη χρήση του παρεχόμενου βραχίονα τοποθέτησης, καθιστώντας το ένα από τα πιο ευέλικτα ηχεία της σειράς Motion®. Μπορεί να τοποθετηθεί παράλληλα με την επιφάνεια του τοίχου ή να γυρίσει ανάποδα για να γείρει προς τα κάτω μέσα στο δωμάτιο, ιδανικό για όταν είναι επιθυμητή η εγκατάσταση πάνω από το επίπεδο του αυτιού. Το FMT Gen2 του MP10 και ο αναδιπλωμένος κυματοδηγός Motion® εξασφαλίζουν ότι η περιοχή ακρόασης σας καλύπτεται με καθαρό, λεπτομερή ήχο, όπου κι αν αποφασίσετε να το εγκαταστήσετε.

Τουίτερ Gen2 Obsidian Folded Motion®
Η χαρακτηριστική μας τεχνολογία του τουίτερ λεπτού φιλμ μόλις έγινε καλύτερη. Με μια αναβαθμισμένη δομή μοτέρ, το πιο πρόσφατο FMT Gen2 παρέχει υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερη παραμόρφωση από ποτέ.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τουίτερ 1″ x 1,4″ Gen2 Obsidian Folded Motion® με προσαρμοσμένο κυματοδηγό
 • Γούφερ 5-1/2″ με κώνο από υφαντό γυαλί και καλάθι από χυτό πολυμερές
 • bass-reflex (ported) περίβλημα με θύρα stealth με οπίσθια πυροδότηση
 • το “αναδιπλούμενο” περίβλημα προσφέρει πολλαπλές επιλογές τοποθέτησης
 • απόκριση συχνότητας:: 81-25.000 Hz
 • αναβαθμισμένο δίκτυο crossover McCracken-Vojtko
 • ευαισθησία: 92 dB
 • ονομαστική σύνθετη αντίσταση: 5 ohms
 • συνιστώμενη ισχύς ενισχυτή: 20-200 Watt
 • αφαιρούμενη μαγνητική γρίλια
 • περιλαμβάνεται υλικό τοποθέτησης

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 4,5 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας