Μικρά αλλά πολύ ισχυρά !

Ηχεία δύο δρόμων-δορυφόροι με bass-reflex. Βυθιστείτε στο σύμπαν του Sib Evo, την εξέλιξη της εμβληματικής σειράς Sib & Co! Αυτά τα μικρά ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν  παντού χάρη στο διαχρονικό και φουτουριστικό σχεδιασμό τους. Αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί από την ποιότητα και τη δύναμη του ήχου τους, παρά το μικρό τους μέγεθος! Το Sib Evo προσφέρει σημαντική ακουστική ισχύ. Έτσι, η στάθμη μπορεί να είναι δυνατή, χωρίς ποτέ να περιορίζεται από το μέγεθος του ενισχυτή. Θα προσθέσει μια νέα διάσταση ήχου στη μουσική σας, για να καλύψετε ένα χώρο, σύστημα πολλαπλών δωματίων (multi-room) ή σε ένα Home Cinema.

Το  Sib Evo θα αποδώσει τέλεια τη μουσική, καθώς και τον διάλογο και την πλήρη ένταση της δράσης ή του συναισθήματος. Όλα τα βασικά στοιχεία της ταινίας μεταφέρονται με ακρίβεια και ακρίβεια, δίνοντάς σας την εντύπωση ότι βρίσκεστε ακριβώς στην καρδιά της δράσης.

Σε χρήση στέρεο, η σε συνδυασμό με το subwoofer Cub Evo, η σαν συνολικό πακέτο 5.1 και 5.1.2 μαζί με το Sib Evo Dolby Atmos®, σας προσφέρει ένα σύστημα Home Cinema σε εντελώς νέα διάσταση. Μια επανάσταση για την μουσική και τις ταινίες σας! Μπορεί να τοποθετηθεί σε έπιπλα, να τοποθετηθεί στη βάση του ή να στερεωθεί σε τοίχο χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τοποθέτησης.

Αυτό το πακέτο Sib Evo 2.0 αποτελείται από δύο μεγάφωνα Sib Evo

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Τύπος ηχείου Συμπαγές ηχείο μπάσου-ανακλαστικού δύο δρόμων
  • Ηχεία Γούφερ Polyflex 5″ (13cm)
  • Τουίτερ μαλακού θόλου 3/4″ (19mm)
  • Απόκριση συχνότητας (+/-3dB) 70Hz έως 25kHz
  • Σημείο χαμηλής συχνότητας (-6dB) 66Hz
  • Ευαισθησία (2,83V/1m) 90dB
  • Συχνότητα διασταύρωσης 3,5kHz
  • Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτή 25 – 200W
  • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) 915/16″x63/8″x63/8″ (252x162x162mm)
  • Βάρος (μονάδα) 4lbs (1.8kg)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1,8 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας