Το Elipson Prestige Facet 8B Walnut διατίθεται σε μαύρο, καρυδιά και λευκό. Τα σημάδια ενός φινιρίσματος υψηλής ποιότητας περιλαμβάνουν ένα μπροστινό πάνελ διπλής στρώσης στο οποίο εφαρμόζεται μια μαύρη ή λευκή λάκα. Μεσαίου μεγέθους, είναι εξοπλισμένο με οδηγό χαμηλού μεσαίου εύρους 17 cm που διαθέτει βύσμα φάσης σε σχήμα σφαίρας για περιορισμό των κραδασμών και, κατά συνέπεια, μείωση της παραμόρφωσης.

Ένα τουίτερ με μαλακό θόλο 25 mm αναπαράγει ψηλά με φινέτσα και ακρίβεια. Οι πολύπλευροι, σμιλεμένοι δακτύλιοι σιλικόνης που περιβάλλουν κάθε οδηγό μειώνουν το φαινόμενο διαφράγματος και περιορίζουν τις περιθλάσεις. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο γραμμική καμπύλη απόκρισης και μια πιο ομαλή εμπειρία ακρόασης.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο ντουλάπι του ομιλητή. Το λακαρισμένο μπροστινό πάνελ αποτελείται από δύο πυκνά, παχιά υλικά και ενισχύεται από πολλά εσωτερικά στηρίγματα. Το φίλτρο απότομης κλίσης του ηχείου βασίζεται σε εξαιρετικά αποδοτικά, ακουστικά εξαρτήματα ποιότητας. Όσον αφορά την ποιότητα του φινιρίσματος, δεν παραβλέπεται και προσφέρει πλεονεκτήματα όπως βινύλιο υψηλής ποιότητας και λακαρισμένο μπροστινό πάνελ.

Στο Elipson, το πίσω μέρος μετράει όσο το μπροστινό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σχεδιαστές μας έχουν δημιουργήσει στρογγυλεμένους ακροδέκτες διπλών ηχείων υψηλής τεχνολογίας που προσφέρουν τη δυνατότητα διπλής καλωδίωσης και διπλής ενίσχυσης, ενώ επωφελούνται από επάργυρες επαφές για τη μεγιστοποίηση της μετάδοσης σήματος. Τα βύσματα μπανάνας μπορούν επίσης να συνδεθούν στους ακροδέκτες.

Ουδέτερο και ακριβές, αυτό το ηχείο προσφέρει ήχο απαλλαγμένο από χρωματισμούς και πιστό στην αρχική εγγραφή. Εντυπώσεις ομαλότητας και γαλήνης αναδύονται από κάθε κομμάτι καθώς αναπαράγεται αριστοτεχνικά, χωρίς καμία ένδειξη σκληρότητας. Οι ειδικοί δεν είχαν άδικο όταν απένειμαν στο ηχείο Elipson Prestige Facet 8B τα βραβεία Choc Classica και Diapason d’Or. Πρωταθλητής στην κατηγορία του!

Η υψηλή ευαισθησία του Prestige Facet 8B του επιτρέπει να συνδυαστεί με οποιονδήποτε ενισχυτή με ονομαστική ισχύ 85 W ή λιγότερο ανά κανάλι. Η ζωντανή του απόδοση το καθιστά ένα εξαιρετικό ηχείο ήχου surround για εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αριθμός διαδρομής: 2Ισχύς: 85 W RMSTweeter:
  • Πρόγραμμα οδήγησης mid-bass: 6,5″
  • Απόκριση συχνότητας (±3 dB): 47 Hz – 25 kHz
  • Ευαισθησία: 91 dB/1W/1m
  • Αντίσταση: 6 Ohms
  • Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 230 x 361 x 347 mm
  • Βάρος με τη συσκευασία, ζευγάρι (Π x Υ x Β): 525 x 460 x 405 mm
  • Βάρος με συσκευασία, ζευγάρι: 20,3 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 20 κιλά
Dimensions 52,5 × 40,5 × 46 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας