Το ηχείο PF6B είναι το μικρότερο μοντέλο στη σειρά Facet. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ράφι ή γραφείο. Ιδανικό για μικρούς χώρους, το PF6B μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διάταξη οικιακού κινηματογράφου ήχου surround.

Το ηχείο Elipson Prestige Facet 6B εισάγει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες. Το πιο ορατό είναι αναμφισβήτητα ο δακτύλιος των γλυπτών όψεων που περιβάλλουν κάθε οδηγό, γεγονός που δίνει το όνομά του στη σειρά. Μια αυστηρή διαδικασία σχεδιασμού εξασφαλίζει βέλτιστη ακουστική απόδοση, ενώ ένα κομψό φινίρισμα επιτρέπει στο ηχείο να εναρμονιστεί αρμονικά με την εσωτερική σας διακόσμηση.

Το Prestige Facet 6B διατίθεται σε μαύρο, καρυδιά και λευκό. Μια μαύρη ή άσπρη λάκα εφαρμόζεται στο μπροστινό πάνελ διπλής στρώσης.

Το νεότερο μοντέλο στη σειρά, είναι εξοπλισμένο με οδηγό χαμηλού μεσαίου εύρους 14 cm που διαθέτει βύσμα φάσης σε σχήμα σφαίρας για περιορισμό των κραδασμών και, κατά συνέπεια, μείωση της παραμόρφωσης. Ένα τουίτερ με μαλακό θόλο 25 mm αναπαράγει ψηλά με φινέτσα και ακρίβεια. Οι πολύπλευροι, σμιλεμένοι δακτύλιοι σιλικόνης που περιβάλλουν κάθε οδηγό μειώνουν το φαινόμενο διαφράγματος και περιορίζουν τις περιθλάσεις. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο γραμμική καμπύλη απόκρισης και μια πιο ομαλή εμπειρία ακρόασης.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο ντουλάπι του ομιλητή. Το λακαρισμένο μπροστινό πάνελ αποτελείται από δύο πυκνά, παχιά υλικά και ενισχύεται από πολλά εσωτερικά στηρίγματα. Το φίλτρο απότομης κλίσης του ηχείου βασίζεται σε εξαιρετικά αποδοτικά, ακουστικά εξαρτήματα ποιότητας. Όσον αφορά την ποιότητα του φινιρίσματος, δεν παραβλέπεται και προσφέρει πλεονεκτήματα όπως βινύλιο υψηλής ποιότητας και λακαρισμένο μπροστινό πάνελ.

Στο Elipson, το πίσω μέρος μετράει όσο το μπροστινό. Οι σχεδιαστές μας έχουν δημιουργήσει στρογγυλεμένα, προηγμένα τερματικά διπλών ηχείων που προσφέρουν τη δυνατότητα διπλής καλωδίωσης και διπλής ενίσχυσης, ενώ επωφελούνται από επάργυρες επαφές για μεγιστοποίηση της μετάδοσης σήματος. Τα βύσματα μπανάνας μπορούν επίσης να συνδεθούν στους ακροδέκτες.

Ουδέτερο και ακριβές, αυτό το μικρό ηχείο προσφέρει ήχο απαλλαγμένο από χρωματισμούς και πιστό στην αρχική εγγραφή. Εντυπώσεις ομαλότητας και γαλήνης αναδύονται από κάθε κομμάτι καθώς αναπαράγεται αριστοτεχνικά, χωρίς καμία ένδειξη σκληρότητας.

Η υψηλή ευαισθησία του Prestige Facet 6B του επιτρέπει να συνδυαστεί με οποιονδήποτε ενισχυτή με ονομαστική ισχύ 70 W ή λιγότερο ανά κανάλι. Η ζωντανή του απόδοση το καθιστά ένα εξαιρετικό ηχείο ήχου surround για εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Αριθμός διαδρομής: 2
 • Ισχύς: 70 W RMS
 • Tweeter: 1″
 • Πρόγραμμα οδήγησης mid-bass: 5″
 • Απόκριση συχνότητας (±3 dB): 57 Hz – 25 kHz
 • Ευαισθησία: 90 dB/1W/1m
 • Αντίσταση: 6 Ohms
 • Δεσμευτική θέση: Συγκεκριμένο διπλό
 • Ακροδέκτες: Επάργυροι για διπλή καλωδίωση ή bi-amp
 • Ηχεία κατά παραγγελία: Λαστιχένια άκρη
 • Χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Μαύρο/Καρυδί
 • Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 176 x 298 x 225 mm
 • Βάρος: 5,6 kg
 • Βάρος με τη συσκευασία, ζευγάρι (Π x Υ x Β): 455 x 290 x 380 mm
 • Βάρος με συσκευασία, ζευγάρι: 12,5 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 12 κιλά
Dimensions 45,5 × 38 × 29 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας