Το Dali Spektor Vokal, που βρίσκεται στο επίκεντρο, προσφέρει σαφήνεια και βάθος σε κάθε ταινία. Για να πετύχουμε αυτή την απόδοση Hi-Fi από ένα ηχείο αυτής της κατηγορίας τιμής, χρειάστηκε όχι μόνο όλη η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, αλλά και πολλές ώρες που περάσαμε στο δωμάτιο ακρόασης, βελτιώνοντας τα σχέδια των οδηγών και των crossover για να δημιουργήσουμε την τέλεια απόδοση ήχου.

Οι οδηγοί μας με χαμηλές απώλειες χρησιμοποιούν ένα μείγμα χάρτινων κώνων χαμηλής μάζας με ενίσχυση από ίνες ξύλου. Οι ενσωματωμένες ίνες ξύλου προσδίδουν στην επιφάνεια μια ανομοιόμορφη δομή, η οποία ελαχιστοποιεί δραματικά τον συντονισμό της επιφάνειας. Αυτό δημιουργεί την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή κάθε λεπτομέρειας στο ηχητικό σήμα.

Η φιλική προς τον ενισχυτή σχεδίαση καθιστά τη σειρά Spektor Vokal ιδανική για σχεδόν όλους τους ενισχυτές της κατηγορίας τιμής της. Ανεξάρτητα από το αν εξετάζουμε compact Hi-Fi, στερεοφωνικούς ενισχυτές ή δέκτες surround, το Spektor Vokal θα αναδείξει τον καλύτερο εαυτό τους, δείχνοντάς σας πόσο καλά μπορεί να ακούγεται η μουσική και οι ταινίες.

Το DALI διευκολύνει την ενσωμάτωση των ηχείων σας σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Τόσο τα υλικά των οδηγών όσο και η γεωμετρία που εφαρμόζονται στο SPEKTOR VOKAL έχουν επιλεγεί για να επιτευχθεί ένα ευρύ μοτίβο διασποράς.

Θα βιώσετε έναν καλά ενσωματωμένο ήχο, ακόμη και όταν ακούτε σημαντικά εκτός άξονα. Και, καθώς συχνά δεν κάθεστε ακριβώς μπροστά από το μεγάφωνο όταν ακούτε μουσική, αυτό είναι σημαντικό.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εύρος συχνοτήτων 50 – 26500
  • Ευαισθησία (dB) 88
  • Αντίσταση Ω 6
  • Μέγιστο SPL (dB) 108
  • Συνιστώμενη ισχύς (Watt) 25 – 125
  • Οδηγοί υψηλής συχνότητας 25mm Soft Dome
  • Χαμηλών συχνοτήτων 1 x 7″ Κώνος από ξύλινες ίνες
  • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) cm 35,1 x 20,5 x 29,3

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5 κιλά
Dimensions 351 × 205 × 350 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας