Στο επίκεντρο, το Dali Spektor Vokal προσφέρει σαφήνεια και βάθος σε κάθε ταινία. Η απόκτηση τόσο μεγάλης απόδοσης Hi-Fi από ένα ηχείο σε αυτό το εύρος τιμών, όχι μόνο χρειάστηκε όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, αλλά και ώρες και ώρες που αφιερώσαμε στην αίθουσα ακρόασης, βελτιώνοντας τα σχέδια του προγράμματος οδήγησης και του crossover για να δημιουργήσετε την τέλεια απόδοση ήχου.

Τα προγράμματα οδήγησης χαμηλών απωλειών μας χρησιμοποιούν ένα μείγμα από χάρτινους κώνους χαμηλής μάζας με ενίσχυση από ίνες ξύλου. Οι ενσωματωμένες ίνες ξύλου δίνουν στην επιφάνεια μια ανομοιόμορφη δομή, η οποία ελαχιστοποιεί δραματικά τον συντονισμό της επιφάνειας. Αυτό δημιουργεί την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή κάθε λεπτομέρειας στο ηχητικό σήμα.

Ο φιλικός προς τον ενισχυτή σχεδιασμός κάνει τη σειρά Spektor Vokal να ταιριάζει απόλυτα σε σχεδόν οποιονδήποτε από τους ενισχυτές στην κατηγορία τιμής της. Ανεξάρτητα από το αν κοιτάξουμε συμπαγή Hi-Fi, στερεοφωνικούς ενισχυτές ή δέκτες surround, ο Spektor Vokal θα αναδείξει ό,τι καλύτερο υπάρχει, δείχνοντάς σας πόσο καλή μουσική και ταινίες μπορούν να ακούγονται.

Το DALI διευκολύνει την ενσωμάτωση των μεγαφώνων σας σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Τόσο τα υλικά οδήγησης όσο και η γεωμετρία που εφαρμόζονται στο SPEKTOR VOKAL έχουν επιλεγεί για να επιτευχθεί ένα σχέδιο ευρείας διασποράς.

Θα απολαύσετε έναν καλά ενσωματωμένο ήχο, ακόμα και όταν ακούτε σημαντικά εκτός άξονα. Και, καθώς συχνά δεν κάθεστε ακριβώς μπροστά από το μεγάφωνο όταν ακούτε μουσική, αυτό είναι σημαντικό.

Η βελτιστοποίηση του σήματος ήχου για διανομή εκτός άξονα έχει ως αποτέλεσμα το σήμα να φτάνει απευθείας στο αυτί σας και το σήμα να ανακλάται από τις επιφάνειες του δωματίου, ώστε να υπάρχει μια συνεκτική ισορροπία. Αυτό σημαίνει σταθερή υψηλή ποιότητα ήχου σε μια πολύ ευρύτερη περιοχή ακρόασης. Ταυτόχρονα, προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία στην τοποθέτηση των μεγαφώνων.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η εξαιρετικά μειωμένη αρμονική παραμόρφωση και οι περιθλάσεις που προκαλούν παραμόρφωση συχνότητας, καθώς αυτές θα είναι πάντα ισχυρότερες σε μια απόκριση στον άξονα. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο όλα τα ηχεία DALI δεν είναι σχεδιασμένα για εισαγωγή στα δάχτυλα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εύρος συχνοτήτων 50 – 26500
  • Ευαισθησία (dB) 88
  • Αντίσταση Ω 6
  • Μέγιστο SPL (dB) 108
  • Recom.Power(Watt) 25 – 125
  • Προγράμματα οδήγησης υψηλής συχνότητας Soft Dome 25mm
  • Προγράμματα οδήγησης χαμηλής συχνότητας 1 x 7″ Wood Fiber Cone
  • Διάσταση(ΥxΠxΒ) cm 35,1 x 20,5 x 29,3

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5 κιλά
Dimensions 351 × 205 × 350 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας