Ενώ εξακολουθεί να είναι ένα συμπαγές ηχείο, ο μεγαλύτερος εσωτερικός όγκος του SPEKTOR 2 προσφέρει επιπλέον απόδοση μπάσων. Οι αυξημένες επιφάνειες του γούφερ 5¼” και του τουίτερ μαλακού θόλου 25 mm αυξάνουν τα συνολικά επίπεδα ηχητικής πίεσης, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για μεγαλύτερα δωμάτια που εξακολουθούν να απαιτούν ένα συμπαγές ηχείο. Το SPEKTOR 2 θα βολευτεί επίσης σε οποιαδήποτε θέση surround, βοηθώντας σας να αποκτήσετε αυτή την πλήρως καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία.

Οι οδηγοί μας με χαμηλές απώλειες χρησιμοποιούν ένα μείγμα χάρτινων κώνων χαμηλής μάζας με ενίσχυση από ίνες ξύλου. Οι ενσωματωμένες ίνες ξύλου προσδίδουν στην επιφάνεια μια ανομοιόμορφη δομή, η οποία ελαχιστοποιεί δραματικά τον συντονισμό της επιφάνειας. Αυτό δημιουργεί την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή κάθε λεπτομέρειας στο ηχητικό σήμα.

Η φιλική προς τον ενισχυτή σχεδίαση καθιστά τη σειρά SPEKTOR ιδανική για σχεδόν όλους τους ενισχυτές της κατηγορίας τιμής της. Ανεξάρτητα από το αν εξετάζουμε compact Hi-Fi, στερεοφωνικούς ενισχυτές ή δέκτες surround, το SPEKTOR θα αναδείξει τον καλύτερο εαυτό τους, δείχνοντάς σας πόσο καλά μπορεί να ακούγεται η μουσική και οι ταινίες.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εύρος συχνοτήτων 54 – 26000
  • Ευαισθησία (dB) 84,5
  • Αντίσταση Ω 6
  • (dB) 105
  • Συνιστώμενη ισχύς (Watt) 25 – 100
  • Οδηγοί υψηλής συχνότητας 25mm
  • Χαμηλών συχνοτήτων 1 x 5¼” Κώνος από ξύλινες ίνες
  • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) cm 29,2 x 17,0 x 23,8

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5 κιλά
Dimensions 238 × 170 × 292 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας