Ενώ εξακολουθεί να είναι ένα συμπαγές ηχείο, η μεγαλύτερη εσωτερική ένταση του SPEKTOR 2 προσφέρει επιπλέον απόδοση μπάσων. Οι αυξημένες επιφάνειες του γούφερ 5¼” και του τουίτερ μαλακού θόλου 25 χλστ. αυξάνουν τα συνολικά επίπεδα ηχητικής πίεσης, καθιστώντας αυτό την τέλεια επιλογή για μεγαλύτερα δωμάτια που απαιτούν ακόμα ένα συμπαγές ηχείο. Το SPEKTOR 2 θα βρεθεί επίσης στο σπίτι σε οποιαδήποτε θέση surround, βοηθώντας σας να αποκτήσετε αυτήν την πλήρως καθηλωτική εμπειρία ταινίας.

Τα προγράμματα οδήγησης χαμηλών απωλειών μας χρησιμοποιούν ένα μείγμα από χάρτινους κώνους χαμηλής μάζας με ενίσχυση από ίνες ξύλου. Οι ενσωματωμένες ίνες ξύλου δίνουν στην επιφάνεια μια ανομοιόμορφη δομή, η οποία ελαχιστοποιεί δραματικά τον συντονισμό της επιφάνειας. Αυτό δημιουργεί την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή κάθε λεπτομέρειας στο ηχητικό σήμα.

Ο φιλικός προς τον ενισχυτή σχεδιασμός καθιστά τη σειρά SPEKTOR τέλεια εφαρμογή για σχεδόν οποιονδήποτε από τους ενισχυτές στην κατηγορία τιμής της. Ανεξάρτητα από το αν δούμε συμπαγή Hi-Fi, στερεοφωνικούς ενισχυτές ή δέκτες surround, το SPEKTOR θα αναδείξει ό,τι καλύτερο υπάρχει, δείχνοντάς σας πόσο καλή μουσική και ταινίες μπορούν να ακούγονται.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εύρος συχνοτήτων 54 – 26000
  • Ευαισθησία (dB) 84,5
  • Αντίσταση Ω 6
  • (dB) 105
  • Recom.Power(Watt) 25 – 100
  • Προγράμματα οδήγησης υψηλής συχνότητας 25mm
  • Προγράμματα οδήγησης χαμηλής συχνότητας 1 x 5¼” Wood Fiber Cone
  • Διάσταση(ΥxΠxΒ) cm 29,2 x 17,0 x 23,8

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5 κιλά
Dimensions 238 × 170 × 292 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας