Το μεγαλύτερο stand-mount DALI OBERON 3 φέρνει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Συνδυάζει τον μεγάλο ήχο ενός επιδαπέδιου ηχείου με τον συμπαγή σχεδιασμό ενός stand-mount. Το εξαιρετικά ελαφρύ τουίτερ μαλακού θόλου 29 mm ενσωματώνεται άψογα με το γούφερ 7″ από ίνες ξύλου για εντυπωσιακά υψηλά, λεπτομερή και ευκρινή μεσαία και εκπληκτικά συνεκτικά και καλά συγχρονισμένα μπάσα. Συνολικά, το OBERON 3 είναι μια πραγματική βιτρίνα των ιδεών, των παραδόσεων και των εφευρέσεων της DALI – όλα τυλιγμένα σε έναν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό.

Το μέγεθος του θαλάμου επιτρέπει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ του εσωτερικού όγκου για απόδοση μπάσων και μιας συμπαγούς εμφάνισης για μικρά δωμάτια, διακριτικές ρυθμίσεις ήχου ή επίτοιχη τοποθέτηση. Συνδυάζοντας τον μεγάλο ήχο ενός επιδαπέδιου ηχείου με τη συμπαγή σχεδίαση ενός ηχείου βάσης, το OBERON 3 ταιριάζει απόλυτα σε κάθε λύση βάσης ή ράφι.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Frequency range (Hz, +/-3db) 47-26.000
  • Sensitivity (db, 2,83V/1m) 87
  • Nominal Impedance (Ohm) 6
  • Τύπος καμπίνας: Bass Reflex
  • Τοποθέτηση: Βάσης/Ραφιού,
  •  Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτού:(watts) 25-150
  • Tweeter: 1 θόλου 29mm  Woofer / Mid-range (inches) 1 x 7”
  • Διαστάσεις (mm Υ x Π x Β) 350 x 200 x 315
  • Βάρος (Kg) 6,3

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 8 κιλά
Dimensions 234 × 162 × 274 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας