Η μεγαλύτερη βάση στήριξης DALI OBERON 3 φέρνει τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Συνδυάζει τον μεγάλο ήχο ενός επιδαπέδιου ηχείου με τη συμπαγή σχεδίαση μιας βάσης βάσης. Το εξαιρετικά ελαφρύ τουίτερ με μαλακό θόλο 29 mm ενσωματώνεται άψογα με το γούφερ από ίνες ξύλου 7″ για εντυπωσιακά ψηλά, λεπτομερή και ευκρινή μεσαία και εκπληκτικά συνεκτικά και συγχρονισμένα μπάσα. Συνολικά, το OBERON 3 είναι μια αληθινή βιτρίνα των ιδεών, των παραδόσεων του DALI και εφευρέσεις – όλα τυλιγμένα σε κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό.

Το μέγεθος του ντουλαπιού επιτρέπει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της εσωτερικής έντασης για απόδοση μπάσων και μιας συμπαγούς εμφάνισης για μικρά δωμάτια, διακριτικές ρυθμίσεις ήχου ή τοποθέτηση σε τοίχο. Συνδυάζοντας τον μεγάλο ήχο ενός επιδαπέδιου ηχείου με τη συμπαγή σχεδίαση μιας βάσης βάσης, το OBERON 3 είναι η τέλεια εφαρμογή για οποιαδήποτε λύση βάσης ή ράφι.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εύρος συχνοτήτων (Hz, +/-3db) 47-26.000
  • Ευαισθησία (db, 2,83V/1m) 87
  • Ονομαστική σύνθετη αντίσταση (Ωμ) 6
  • Τύπος καμπίνας: Bass Reflex
  • Τοποθέτηση: Βάσης/Ραφιού,
  • Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτού:(watts) 25-150
  • Tweeter: 1 θόλου 29mm  Woofer / Mid-range (ίντσες) 1 x 7”
  • Διαστάσεις (mm Υ x Π x Β) 350 x 200 x 315
  • Βάρος (Kg) 6,3

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 8 κιλά
Dimensions 234 × 162 × 274 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας