Το DALI OBERON 1 είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές ηχείο σε ράφι. Το μέγεθος του ντουλαπιού επιτρέπει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της εσωτερικής έντασης για απόδοση μπάσων και της συμπαγούς εμφάνισης για εύκολη ενσωμάτωση – κατάλληλο για μικρότερα δωμάτια, διακριτικές ρυθμίσεις ήχου ή τοποθέτηση σε τοίχο. Διαθέτει το ίδιο υπερελαφρύ τουίτερ 29 mm με μαλακό θόλο με τα επιδαπέδια αδέρφια του και ένα γούφερ με ξύλινες ίνες 5,25″ με βάση το SMC για χειρισμό χαμηλότερου μεσαίου και μπάσου. Το OBERON 1 βασίζεται στις πιο καινοτόμες ιδέες, παραδόσεις και DALI εφευρέσεις – ενωμένες σε ένα κομψό συμπαγές σχέδιο.

Τα υλικά οδήγησης, η σχεδίαση crossover και η γεωμετρία που εφαρμόζονται στη σειρά OBERON έχουν επιλεγεί για την επίτευξη ευρείας διασποράς. Αυτό εξασφαλίζει έναν καλά ενσωματωμένο ήχο, ακόμη και όταν ακούτε σε σημαντική γωνία εκτός άξονα. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η σοβαρή μείωση της αρμονικής παραμόρφωσης και των περιθλάσεων που προκαλούν παραμόρφωση συχνότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα ηχεία DALI δεν έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται με δάχτυλα.

Οι στρογγυλεμένες άκρες και το ρουστίκ ύφασμα αυτών των νέων μπροστινών γρίλιων DALI προσθέτουν μια πιο ελαφριά και πιο σύγχρονη οπτική εμφάνιση στη σειρά OBERON. Αυτή η εμφάνιση ενισχύεται από την κομψά διαμορφωμένη βάση αλουμινίου που είναι τοποθετημένη στα δύο επιδαπέδια μοντέλα.

Το γούφερ OBERON διαθέτει κώνο από ίνες ξύλου με μείγμα λεπτού πολτού χαρτιού, ενισχυμένο με ίνες ξύλου, που δημιουργεί μια άκαμπτη, ελαφριά δομή και καλή συμπεριφορά. Σε συνδυασμό με ανάρτηση surround χαμηλών απωλειών και spider, αυτός ο κώνος αναπαράγει τις μικρολεπτομέρειες στο σήμα – αφιλτράριστο και με υψηλή ακρίβεια.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εύρος συχνοτήτων (Hz, +/-3db) 51-26.000
  • Ευαισθησία (db, 2,83V/1m) 86
  • Ονομαστική σύνθετη αντίσταση (Ωμ) 6
  • Τύπος καμπίνας: Bass Reflex
  • Τοποθέτηση: Βάση/Δάπεδο ραφιού
  • συνιστώμενη ισχύς ενισχυτή: (watt) 25-100
  • WAL. Tweeter: 1 θόλος 29 mm
  • Γούφερ / Μεσαίας εμβέλειας (ίντσες) 1 x 5¼”
  • Διαστάσεις (mm Υ x Π x Β) 274 x 162 x 234
  • Βάρος (Kg) 4

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 4 κιλά
Dimensions 23,4 × 16,2 × 27,4 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας