Τα ηχεία SX60 βασίζονται στα πλεονεκτήματα των SX50 αλλά με μεγαλύτερο αποτύπωμα. Μπορούν να λειτουργήσουν ευχάριστα σε μεγαλύτερους χώρους ενώ παράλληλα σας παρέχουν σημαντική ευελιξία όσον αφορά την τοποθέτηση.

Συνδυάζει την πολυετή τεχνογνωσία μας στο hi-fi με προσεκτικά επιλεγμένα εξαρτήματα και μία ποιοτική καμπίνα για να προσφέρει απαράμιλλη μουσική απόδοση σε προσιτή τιμή.

Τα ηχεία της σειράς SX έχουν καμπίνες που χρησιμοποιούν εκτενώς το CAD (Computer-Aided Design) για να κατανοήσουν πλήρως πού πρέπει να στηριχθούν και να ενισχυθούν. Γιατί; Έτσι, κάθε χιλιοστό κίνησης από τους οδηγούς κατευθύνεται προς τον ακροατή ως ήχος και δεν χάνεται ως δόνηση της καμπίνας.

Τέλεια αναπαραγωγή. Όλα τα ηχεία της σειράς SX χρησιμοποιούν οδηγούς μεσαίου μπάσου που είναι κατασκευασμένοι από επεξεργασμένο χαρτί. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται τρομερά υψηλής τεχνολογίας, αλλά η εντυπωσιακή αναλογία δύναμης προς βάρος συνδυάζεται με εξαιρετική τονικότητα, ώστε τα όργανα να ακούγονται καθαρά, καλά καθορισμένα και πιστευτά. Η φροντίδα για τις υψηλότερες συχνότητες είναι ένα μαλακό tweeter από μεταξωτό θόλο επεξεργασμένο να προσφέρει την ίδια ισορροπία ρεαλισμού και φινέτσας.

Πολλοί οδηγοί, μία φωνή. Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στο σχεδιασμό των crossover της σειράς SX. Κάθε οδηγός λαμβάνει τη σωστή συχνότητα. Ο χρονισμός και η στερεοφωνική απεικόνιση είναι ακριβείς επειδή η φάση παραμένει εντελώς γραμμική από πάνω προς τα κάτω.

Όλα τα ηχεία της σειράς SX διαθέτουν εμφάνιση που τα επιτρέπει να τοποθετούνται σε διάφορες μεριές στο χώρου σας. Είτε θέλετε ένα διακριτικό ζευγάρι ηχεία βιβλιοθήκης είτε ένα σύστημα χωρίς συμβιβασμούς 7.1 AV για οικιακό κινηματογράφο, η σειρά SX έχει τις επιλογές που ταιριάζουν σε ένα στυλ που ενθουσιάζει.

Βελτιστοποιημένα συστήματα μαγνήτη woofer παρέχουν βαθιά, διάτρητα μπάσα.

Το tweeter Silk dome συνδυάζει εκλεπτυσμένη παρουσίαση με υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας.

Ο αποσβεστήρας αφρού πίσω από το διάφραγμα του tweeter μειώνει τις αντανακλάσεις και δημιουργεί ένα ευρύ, αβίαστο ηχητικό στάδιο.

Ο κώνος χαρτιού επεξεργασμένος 165 mm παρέχει ομαλή και ομοιόμορφη απόκριση συχνότητας.

Ακριβώς βελτιστοποιημένα crossovers για την πιο ουδέτερη, γραμμική απόκριση φάσης.

Η άκαμπτη καμπίνα MDF που διαμορφώνεται με CAD ελαχιστοποιεί τα στάσιμα κύματα και διατηρεί τους κραδασμούς στο ελάχιστο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 2 δρόμων (2-way)
  • Tweeter: 25mm (1″) μεταξωτού θόλου
  • Mid/Bass: 165mm (6.5″) χάρτινου κώνου
  • Ευαισθησία: 89dB
  • Απόκριση συχνότητας: 41Hz – 22 kHz
  • Αντίσταση: 8 Ohms
  • Προτεινόμενη ισχύς ενισχυτή: 20-100 watts
  • Χρώμα: Μαύρο ματ
  • Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 200 x 272mm (13.3 x 7.9 x 10.7″)
  • Βάρος τεμαχίου: 5.0kg (11lbs)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5 κιλά
Dimensions 34 × 27,2 × 20 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας