ΗΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΗΧΕΙΑ
Τα επιδαπέδια ηχεία τείνουν να τραβούν τα βλέμματα. Συχνά, τείνετε να το θέλετε πίσω αρκετά γρήγορα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι παραδοσιακές επωνυμίες ηχείων λατρεύουν να αναμειγνύουν και να ταιριάζουν παλέτες χρωμάτων όπως δεν μάθαμε τίποτα από τα λάθη σχεδιασμού του περασμένου αιώνα. Τα ALTO55’s από την άλλη, φαίνονται κομψά, μινιμαλιστικά και υπέροχα στο σαλόνι σας. Ξέρετε πού ζείτε και πρέπει να τα παρακολουθείτε κάθε μέρα. Χωρίς κουδούνια, χωρίς σφυρίγματα, απλά υπέροχος ήχος και απλός σχεδιασμός.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΗΧΕΙΑ
Τα ALTO 55 MK2 είναι παθητικά ηχεία, που σημαίνει ότι χρειάζονται ενισχυτή για να λειτουργήσουν. Τα παθητικά ηχεία δεν είναι χειρότερα από τα ενεργά ομόλογά τους, απλά απαιτούν λίγη περισσότερη δουλειά για τη ρύθμιση. Ο ενισχυτής είναι όπου θα κάνετε streaming και θα συνδέετε όλη τη μουσική σας. Μπορείτε να συνδυάσετε τα νέα σας ηχεία με τον αρχαίο οικιακό ενισχυτή του παππού σας, ο οποίος είναι όμορφος από μόνος του, ή, αν δεν έχετε ένα από αυτά, ο δικός μας ενισχυτής SA1 θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Tweeter: 1″ softdome
  • Μπάσο/μεσαίο: 2 x 5,25″
  • Σχεδίαση 2,5 κατευθύνσεων
  • Εύρος συχνοτήτων: 35-20.000 Hz ± 3dB
  • Αντίσταση: 4 ohm
  • Ευαισθησία: 87 db
  • Διαστάσεις: 17 x 87 x 26 cm (ΠxΥxΒ)
  • Βάρος: 12 κιλά το καθένα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 17 kg
Dimensions 17 × 26 × 87 cm