Το Advance Paris είναι μια ιστορία πάθους, πάθους για αυτό το επάγγελμα του δημιουργού συναισθημάτων, που μοιράζεται με μια ομάδα που έχει επενδύσει πλήρως στην αναζήτηση της τελειότητας. Δημιουργήθηκε από δύο λάτρεις της μουσικής πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, η Advance Paris – την εποχή εκείνη η Advance Acoustic – σχεδίασε το πρώτο της ηχείο με βάση τρία θεμελιώδη σημεία: η καμπίνα, τα μεγάφωνα και το κύκλωμα φιλτραρίσματος.

Μέχρι σήμερα, αυτός ο πρωταρχικός προσανατολισμός παραμένει πιο επίκαιρος από ποτέ.

Η κορυφαία φιλοσοφία μας φυσικά μας οδήγησε σε κατασκευαστές που αναγνωρίζονται για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό τους.
Η κατασκευή ντουλαπιών είναι πολύ πιο δύσκολη δουλειά από ό,τι φαίνεται. Η δομή του σώματος πρέπει να είναι ομοιογενής και εντελώς άκαμπτη ώστε να εξαλείφονται οι παρασιτικοί κραδασμοί που μολύνουν την ακρόαση.
Για το σκοπό αυτό, η Advance Paris απαιτεί από τους υπεργολάβους που κατασκευάζουν ντουλάπια να χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας. Έτσι τα δομικά πάνελ υψηλής πυκνότητας δεν είναι πλέον κατασκευασμένα από μοριοσανίδες, αλλά από ίνες ξύλου σε συνδυασμό με συνθετικό συνδετικό υλικό. Τα πλεονεκτήματα αυτών των σύνθετων πάνελ είναι η ομοιογένειά τους και στις τρεις διαστάσεις: η δυνατότητα επεξεργασίας τους σε σημαντικά πάχη, έως 30mm, η μη παραμόρφωση και τέλος η ακουστική τους απόδοση ανώτερη από τα συμβατικά πάνελ OSB ή PP.
Έτσι, για λόγους ακαμψίας και ακρίβειας μηχανικής κατεργασίας, όλο το περίβλημα των μεγαφώνων Advance Paris είναι κατασκευασμένο από αυτό το σύνθετο υλικό.
Προκειμένου να τελειοποιηθεί αυτή η ακαμψία και ομοιογένεια, οι εσωτερικές ενισχύσεις καθώς και τα χωρίσματα αποτρέπουν κάθε σχηματισμό παρασιτικών δονήσεων. Ο εσωτερικός όγκος του περιβλήματος υπολογίζεται σχολαστικά καθώς και οι διαστάσεις του εξαερισμού συντονισμού για κάθε ένα από τα μεγάφωνα που χρησιμοποιούνται. Τέλος, κάθε κουτί ηχείων υπόκειται σε ατομικό έλεγχο στεγανότητας στα συγκροτήματα, τόσο στο επίπεδο της ζώνης όσο και στην μπροστινή και πίσω όψη του ντουλαπιού.

Εσωτερική απόσβεση
Η κίνηση της μεμβράνης των μεγαφώνων μπάσων και μεσαίων συχνοτήτων διαδίδεται μπροστά και πίσω από το ίδιο το μεγάφωνο, σε αντίθεση φάσης. Η χρήση ενός ντουλαπιού (το ερμάριο του περιβλήματος) έχει σκοπό να εξαλείψει αυτό το ακουστικό βραχυκύκλωμα. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε υλικά απόσβεσης ειδικά σχεδιασμένα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των στάσιμων κυμάτων. Οι όροι χρήσης τους είναι ακριβείς, επομένως για κάθε μοντέλο, οι σχεδιαστές μας καθορίζουν τη θέση, την πυκνότητα και τον όγκο του ακουστικού αφρού που χρησιμοποιείται.

Τα ηχεία
Ο σχεδιασμός των ηχείων μας πληροί ακριβείς προδιαγραφές. Έτσι, τα γούφερ και τα μέσα μας έχουν μεμβράνες σε επεξεργασμένο χαρτί με σφιχτή πλέξη, ελαφριά και άκαμπτη για μεγαλύτερη ουδετερότητα ήχου.
Η χρήση μιας ανάρτησης προφίλ «ανεστραμμένου μισού κυλίνδρου» βελτιστοποιεί τη γραμμικότητα της απόκρισης συχνότητας του μεγαφώνου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Πλάτος
  195 mm
 • βάθος
 • 325 mm
 • Υψος
 • 425 mm
 • Μεικτό βάρος
 • 8,1 Kg
 • Καθαρό βάρος
 • 7,4 Kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 7,4 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας