Κάθε ηχείο Eris είναι εξοπλισμένο με ένα tweeter μεταξωτού θόλου σχεδιασμένο να εκπέμπει ήχο με μοτίβο ευρείας διασποράς, δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο γλυκό σημείο. Το αποτέλεσμα είναι ένας απαλός και εκλεπτυσμένος ήχος που αναπαράγει με ακρίβεια τα μεταβατικά και τις υψηλές συχνότητες.

Οι σημερινοί μουσικοί παραγωγοί ασχολούνται με μια μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών και συχνά εργάζονται σε δύσκολα περιβάλλοντα μίξης. Γι’ αυτό οι οθόνες στούντιο της σειράς Eris προσφέρουν εκτεταμένα χειριστήρια ακουστικού συντονισμού. Ο διακόπτης Acoustic Space τριών θέσεων συμβάλλει στην αντιστάθμιση της ενίσχυσης των ορίων των μπάσων που μπορεί να προκύψει όταν μια οθόνη τοποθετείται σε μια γωνία ή κοντά σε έναν τοίχο. Τα χειριστήρια High και Mid βοηθούν στον περαιτέρω μετριασμό των ανωμαλιών του δωματίου. Ένα φίλτρο Low Cutoff διευκολύνει την ενσωμάτωση ενός υπογούφερ Temblor® στη ρύθμιση της οθόνης σας.

Με τρεις διαφορετικούς τύπους εισόδων ήχου, είναι εύκολο να τροφοδοτήσετε ήχο στις οθόνες Eris σας από μια διεπαφή ήχου, μίκτη, ελεγκτή οθόνης ή σχεδόν οποιαδήποτε άλλη πηγή σε επίπεδο γραμμής. Οι οθόνες Eris E5 παρέχουν ισορροπημένες εισόδους XLR, ισορροπημένες ¼” TRS και μη ισορροπημένες εισόδους σε επίπεδο γραμμής RCA. Με αυτήν την επιλογή, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να συνδέσετε τα ηχεία Eris σε σχεδόν οποιαδήποτε πηγή σε επίπεδο γραμμής.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αυτοενισχυόμενο ηχείο studio monitor
  • Ισχυς: 70 Watt,
  • Δύο δρόμων bi-amp
  • Μπάσο αντανακλαστικό.
  • Woofer 6.5” & tweeter τιτανίου 1” .
  • Απόκριση συχνότητας 53 Hz – 22 kHz,
  • Ισχύος 45W/LF και 35W/H.F.
  • Διαθέτει δύο εισόδους balanced XLR & Jack, ρυθμιστικά τονικότητας και εντάσεως.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5 kg
Dimensions 26 × 19.5 × 26 cm